Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"
Sign in to follow this  
Napster

Какво ново да очакваме от разработката на BOOTSTRAP 4

Recommended Posts

Bootstrap-4.jpg
 

Open source Bootstrap използва JavaScript, HTML и CSS за разработване на  мобилни уеб сайтове или така нареченият респонсив дизайн, където всеки деволпът може да създават приложения, използващи променливи, Sass, Bootstrap grid system и предварително изградени компоненти.

Как да изтеглите Bootstrap 4?
-Можете да изтеглите версия 4 от уеб сайта на Bootstrap.

Новите функции на Bootstrap

  • Актуализации на стилове  и класове, за да осигурят еднакво оразмеряване, както на голями екрани така и на таблети и мобилни устройства. Също така, помощните инструменти за изваждане предлагат нови стойности на дисплея, за да съответстват на стандартите.
  • Ще бъдее по-лесно да се добавят продукти и прочие..
  • Маповете за разширение от типа  Sass CSS ще бъдат актуализирани. Деволпърите вече  ще могат да добавят, премахват или заменят двойки кейс-стойности в CSS.
  • Също така производителите са наблегнали сериозно и на респонсив класове за по-голям контрол върху  Flexbox. които включват .order-0 и.order-last classes.
  • Подобрения в разширяването на променливите.
  • Изчистване на кода.

Bootstrap builder`ите също са преработени, например, по-добри съдържания на фотокартите така наречени (maps). Има и нов пример за ценообразуване за изграждане на ценова таблица.

Bootstrap 4 е в процес на разработка от няколко години, през август 2015 г производителя пусна за тест няколко версии които и дао ден днешен придобиват обновяване.

Какво да очакваме от Bootstrap

 Bootstrap 4.1 е планирана да се фокусира върху области, включително помощни програми и размери на шрифтове. Тази версия, или може би версия 4.0.1, може също да се обърне  в табличен  вариант, включително. .table-active,  което доведе до двойно прилагане на фоновият цвят. Освен това темата "Bootstrap" за разширяване ще бъде актуализирана тази година. така че скоро деволпърите да очакват доста подобрения от Bootstrap :)  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this