Супер Оферта

★ Искаш безплатен домейн ... https://твоятсайт.com, net, org, info, eu ... тогава може да се включиш в нашата игра ... "Free domain for you"
Admin

tadgroup противоречието с xakerbg

Recommended Posts

Интересно, но факт Замислям се защо дадена фирма, занимаваща се с КиБеРсигурност, би могла да подържа форум Xaker.bg. Той говори и подсказва на обществото за "Хакерство" Кракетсто, въпреки че са две различни неща. Направими впечатление наличието на предупредителен текст с големи букви: “Тук не се предлагат хакерски услуги.“
Ако не се извършват такива услуги, защо не го кръстихте по друг начин? Например, ако държите в името да има Xaker, можехте да използвате whiteXaker, whitehats.. и тн. Би било чудесно име, което ще пасва на описанието „тук не се предлагат хакерски услуги“. 
А вие сякаш си противоречите с някои показни теми които сте оставили да бъда видимо от "Злонамерени хора" ? Разбира се, това е мое мнение и никой не ангажирам със него, може да греша, но може и да съм прав. Не защитавам ГДБОП или НАП, защото те сами си са виновни, че допуснаха изтичането на данни.) А вие как бихте коментирали? Аз, честно казано, вече се обърках и не знам кой крив, кой прав. Виждам, че TAD GROUP са се посочили като собственици на Xaker.bg ©2019 TAD GROUP

и87.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, куца ви терминологията. ХАКЕРИ са хората, които когато намерят бъг, не се възползват от него, а съобщават за него, тоест те са добрите, етичните. КРАКЕРИ са хората, които се възползват, тоест лошите. Значи името си е правилно :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.