Супер Оферта

★ Искаш безплатен домейн ... https://твоятсайт.com, net, org, info, eu ... тогава може да се включиш в нашата игра ... "Free domain for you"

Search the Community

Showing results for tags 'права по gdpr'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • За softinfo
    • Новини за Softinfo.org
    • Предложения и въпроси, свързани към Softinfo.org
    • ИТ-Новини и технологии
    • Нашите ПартньорИ
  • Операционни системи
    • Linux
    • Windows
    • Android
    • Други
    • Operating Systems
  • Софтуер и Хардуер
    • Хардуер
    • Софтуер
    • Мрежи
    • Software and Hardware
  • Телекомуникации
    • GPS-модели, SIP Комуниикации, софтуер, карти и трикове
    • Поддръжка
    • Технологии
    • Тelecommunications
  • Сателитна и Оптична телевизия
    • IPTV онлайн плейлисти
    • Техническа поддръжка.
    • Оператори
    • Satellite and optical online television.
  • Програмиране и оптимизиране
    • HTML / CSS / Javascript / jQuery ...
    • PHP / SQL / MySQL / PHPMYADMIN ...
    • Delphi / Visual C / C++ / C# / Visual Basic
    • Оптимизация (SEO)
    • Инсталиране и конфигуриране на готови системи и всичко за тях
    • Programming and optimization
  • Гейминг (игри)
    • Конзолни игри
    • Игри
    • Сървъри
  • Всичко останало
    • Електротехници
    • Frееlancers / Фрийлансъри
    • Microsoft Office
    • Спорт
    • Изкуство
    • Социални те сайтове Проблеми и Мнения
    • Полезни линкове
    • mIRC
    • Петиция / Анкети
    • На кафе :)

Categories

  • Програми
  • Игри / Games

Blogs

  • Софтуер
  • вефсд

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. ПРАВА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ПО ОБЩИЯ РЕГЛАМЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ Общи положения Съгласно Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR), Вие, като субект на събиране и обработка на лични данни, имате право да упражните посочените по-долу Ваши права. Преди да имате тази възможност, е необходимо да Ви идентифицираме. Идентификацията Ви ще стане чрез логин в услугата, за която искате да упражните правата си. Ако сте използвали услуга, за която няма създаден профил, ще извършим идентификацията Ви на място в нашия офис. Определният в Регламента срок за отговор на Вашето искане е до 1 (един) месец. С оглед сложността и броя на исканията, можем да удължим този срок с още 2 (два) месеца, за което ще Ви уведомим по избран от Вас подходящ начин. Имате избор как да подадете искането си – може да го направите в електронен вид от нашия Център за поверителност или в хартиен вид – от нашия търговски офис. Тъй като не поддържаме единна база с данни от всичките ни сайтове/мобилни апликации/продукти/услуги, ще трябва да посочите конкретен сайт/мобилна апликации/продукт или услуга, за който искате да упражните правата си. Ще Ви уведомим по посочения от Вас начин за резултата от всяко Ваше искане по реда на GDPR. Списък с правата Ви Право във всеки един момент да оттеглите съгласието си за обработка на личните Ви данни съгласно изискванията на Регламента; Право на коригиране на личните данни - ако смятате, че има грешка в събраните за Вас лични данни, може да поискате тяхната корекция. Ще трябва да ни посочите верните според Вас данни. Право на достъп до личните Ви данни - имате право да получите потвърждение дали обработваме Вашите лични данни и ако е така, да получите достъп до тях. Заедно с данните ще Ви дадем достъп и до задължителната информация, описана в чл. 15, т. 1 от Регламента. Право на изтриване на личните Ви данни - може да поискате да бъдете забравен, като ние ще преценим дали са изпълнени изискванията на чл. 17 от Регламента. Право на ограничаване на обработването - означава маркиране на съхранявани лични данни с цел ограничаване на обработването им в бъдеще. Ако искате да запазим Вашите лични данни, без да ги обработваме, може да пуснете искане по тази точка. Право на преносимост на данните - може да поискате събраните от нас лични данни за Вас да бъдат предадени в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене вид. Към момента нямаме възможност пряко да прехвърлим данните Ви на друг администратор. Право на възражение – по всяко време може да възразите срещу обработката на лични Ви данни, включително профилиране и директен маркетинг. Право да поискате от Администратора на личните Ви данни да уведомите третите лица, на които Администраторът е предоставил Вашите данни, по отношение на коригиране, изтриване или ограничаване на обработването на личните данни. Във всички случаи, когато упражните някое от горепосочените права, ние ще уведомим тези трети лица за Вашето искане. Имате право на жалба до Комисия за защита на личните данни, която се подава във форма и с реквизити съгласно установеното в закона.