Супер Оферта

★ Здравейте приятели!!! Тази седмица ще добавяме IPTV софтуер, от 16.12.2019 до 22.12.2019г всеки ден 3-нови програми, ако желаете някоя програма напешете иметои тук. "Търся Софтуер за IP-TV"

martinstz

Потребител
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

martinstz last won the day on November 12 2019

martinstz had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Имат субтитри. Просто не са вградени, а са DVB и трябва да се изберат.
 2. При татко Карло вече ги няма като канали. При iptvworld и x4ever не работят.
 3. Плейлист от този портал трудно ще изкараш. Ето ти един: http://nitro.ltd:25461/get.php?username=87823145&password=F7rp5EgDo6&type=m3u_plus (може вече и да не работи, защото паролите са динамични). Проблемите са няколко за изкарването, като основният е, че стандартните софтуери не могат да достигнат до потребител и парола. Друг е, че паролата е динамична и даже и някак си да стигнеш до нея, няма да ти върши работа, защото се сменя, а освен това, за да гледаш от плейлист, трябва да имаш и токън от типа play_token=4D9JqpgcFY след линка към даден канал. Така че този портал само през STBEmu или подобно.
 4. Порталът е един от любимите ми, нищо че няма БГ телевизии, но пък има много добър подбор от 24/7 секции.
 5. Не е от софтуера. Конкретно за този МАК адрес, който пробваш, не може да се генерира плейлист, но за други става. Само че не виждам смисъл да го правиш, при положение, че при всяко влизане в портала се сменя паролата на потребителя. Намери портали, където паролата не се променя. Така по-дълго ще можеш да гледаш. Иначе си вървят каналите от тук:
 6. Тук е пълно с руски плейлисти, където ги има всичките тези канали: https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=394145
 7. Спорът е безсмислен. За мен е глупост, за теб - не. Това, че за мен е глупост не ме прави разбиратор, а човек със свое мнение. Определението, че е глупост, си е мое определение и не задължавам никого с него. Щом ти харесва, ползвай си го със здраве. Повече не смятам да коментирам темата. Изчерпана е.
 8. Това си е мое мнение и не задължавам никой с него. За мен е глупост. За теб щом не е - ползвай си го, но не определяй, кой е подготвен и кой не.
 9. Защото стриймовете не са насочени за нас, а за човека, който си ги е платил. А при тези стриймове е позволена само 1 връзка и като се вържеш ти, а след малко някой друг също се опита, теб те изхвърля. И така докато човекът, който си е платил за тази услуга, не отиде в панела си и не си смени паролата. Тогава всички спирате вече да гледате и си гледа само той Много рядко се намират стриймове, които да позволяват повече от една връзка, поради което и много рядко някоя листа издържа повече от ден, както и че голяма част от публичните листи са генерирани такива като тестови за 24-48 часа.