Jump to content

martinstz

User+
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

martinstz last won the day on July 26

martinstz had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

martinstz's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Reacting Well
 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

290

Reputation

 1. 1. Работи без проблеми на SFVIP при GET настройка и няма нужда от никаква обработка. 2. В менюто на STB има опция - клавиатура. Избираш я, появява ти се клавиатурата и си пишеш паролата (в най-общия случай е 0000), след което затваряш клавиатурата и натискаш ОК (STB винаги е искало парола за тези канали). Воала! А още по-добре му махни STB и му сложи OTT Navigator. Там пароли не ти трябват.
 2. Ако го пробваш през SFVIP, пробвай отдолу да го направиш на GET, а не да е POST.
 3. В настройките на плейъра има опция, дали да се актуализира автоматично или не. Няма нужда да се трие файла.
 4. PVR Simple Client работи само с плейлисти, т.е. на порталите можеш да им ползваш само плейлистите, ако са работещи. Ако искаш да ползваш портал в Коди, трябва да си инсталираш добавката PVR Stalker. Доколкото имам спомени, май я махнаха от репото на Коди и ще трябва да си я търсиш през чичко Гугъл.
 5. Точно към него ми е въпроса, защото пише, че работи и го е проверил от конкретния портал, а там единият канал го няма, а другият не работи! Та какво е проверил, всъщност?!
 6. 1. На опоменатия от теб портал, който уж си проверил, канал Първа програма няма. 2. КиноБГ на този портал не работи. Та не е до вярване, мен! Просто не обичам, когато някой се опитва да заблуждава.
 7. Не че нещо, но може ли да споделиш скрийншотове на тези два канала, подкарани от този портал, след като си ги проверил Особено държа на Първа програма Благодаря ти предварително!
 8. Ами всъщност, човекът си е абсолютно прав, имайки предвид описанието на паролата, тъй като имената, използвани за нея не са вторите им имена (само на единият е второто, но пък истинското му второ не се изписва по познатия на всички ни начин), като на единият даже не му е и име, а прозвище.
 9. Този, който визираш, го има от години и прилича много на другия, но не са едни и същи, а и въпросните канали ги няма там
 10. Еврото бачка, ама друг път Тук има 2-3 индивида, които си пишат сами на себе си с няколко ника и се опитват да се заяждат с хората. Не им обръщайте внимание!
×
×
 • Create New...