Jump to content

martinstz

User+
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

martinstz last won the day on September 2

martinstz had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

martinstz's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

213

Reputation

 1. Хехе! Тоя портал го има споделян в много форуми, включително и тук, както и в руския форум! И да кажеш, че аз ще бъда причината да тръгне по форуми и ще е сканиран, е смешно! Аз го знам от години и го има споделян от години по всевъзможни форуми! Не виждам база за сравнение между БГ порталите и някакъв XC портал, който го има под път и над път! Напълно излишна дискусия, според мен, поради това и спирам да пиша по темата. П.П. Ако толкова те притесняват листите, има и други портали, които работят без токън, като [Hidden Content] . И тоя и другия ги има от години пръснати по всевъзможни форуми, но си работят, все още
 2. И?! Коментирам нещо, вече написано за портала. С какво бих спомогнал за неговото спиране? Да не мислиш, че неговите админи влизат в нашите форуми и четат? Докато българските админи следят и като усетят, че ги пробиват, могат да затегнат защитите и после ще гледате, ама от XC, като въпросния портал. За него колкото и да пиша и да споделям адреси (макар да не съм го правил), той пак ще си върви и ако един ден спре, със сигурност няма да е от моите постове във форуми.
 3. Това е един доста шарен портал Има доста адреси, като интересното е, че заедно с GenIPTV цоцат от едно и също място. При адрес mag.betaiptv.iptv.uno минава през top.funtogether.xyz, който пък е домейн на GenIPTV. Иначе известните му имена са cloudcdn.tk и clientportal.link, но и там е шарено, защото някои МАК-ове тръгват с единия адрес, други с другия, а трети и с двата адреса! А бе, весела е картинката там! П.П. И не на последно място, не му се мени паролата при влизане и плейлистите му са постоянни.
 4. Какъв е смисъла на многото ти постове? Ето я цялата листа за тези: Цък-цък, язък! И за тези: Цък-цък, язък! По аналогичен начин и останалите.
 5. Обикновено се получва, когато абонатът е влезнал в профила си и гледа. Пробвайте с друг МАК адрес. Страница - две по-назад бях дал няколко адреса за него.
 6. Това е доста стар портал, познат още като cloudcdn.tk или clientportal.link (има още много имена, но не смятам, че е нужно да ги изтипосам всичките). Порталът е добър и плейлистите им си работят през времето, тъй като не им се сменя паролата при всяко влизане на абоната.
 7. Всички мачове ги дават по БНТ, Нова и Диема. По Диема спорт 2 също дават, но някой от мачовете, които се предават по другите канали, така че спокойно могат да се гледат всички мачове и без да има човек Диема спорт. [Hidden Content]
 8. Вчера попитах, каква е логиката да не мога да виждам адресите, които аз съм слагал в моите постове, но не само не получих отговор от админите, но и ми е изтрит коментара! Та днес някой ще благоволи ли да ми отговори? Благодаря предварително!
 9. Няма лошо в споделянето. Не ми разбрахте поста. По-скоро не одобрявам начина, по който го правите. А колкото до пазенето на порталите, ами скоро ще разберете, че колкото по-добре пазите даден портал, толкова по-дълго ще гледате от него, а когато и порталът е добър, си е направо богатство. Има няколко такива БГ портала и този е един от тях. Добре, че другите не са популярни и не се разнасят по форуми. На този поне му сложиха някаква защита. Лека вечер!
 10. Май не сте разбрали идеята на поста ми. Най-малкото, което може да се направи с такива портали е, да се слагат в спойлер. Сканирането му го пооправиха и не е достъпен с обикновени скенери, но това е друга тема на разговор. Точно, защото не се научиха хората да ценят, за това и много от можещите да намират неща, спряха да ги споделят. Аз лично изключително рядко пиша по форумите, но пък влизам от време на време да преглеждам, кой, какво, кога, но понеже ценя българските портали, ми е неприятно, като видя някой така, с лека ръка, да изтипоса някой от тях. Колкото до Доктора, бъркаш ме с някой! С него мога да кажа, че имаме взаимно уважение и го ценя много, но освен децата си, други любимци нямам
 11. Заради такива постове, скоро няма ни един читав портал да остане. И после не се чудете, защо хора, като доктора, вече не пишат по форумите. Първо се научете да цените и пазите, а след това тръгвайте да се доказвате. Добре, че въпросният портал си има някаква, макар и не много добра, защита, която не е за всеки 😊

Последвайте ни

×
×
 • Create New...