Jump to content

martinstz

User
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

martinstz last won the day on November 6 2020

martinstz had the most liked content!

Community Reputation

104 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. По-добър е от стария, но е същия като на Калдата Не че има лошо, естествено!
 2. Принципно има, но честно да ти кажа, все още не разбирам, за какво му са на човек, при положение, че има много източници, откъдето можеш да гледаш който филм си поискаш, а ако ползваш Коди, пък можеш всичко да си го гледаш там директно от торент тракерите. Та аз лично не намирам никакъв смисъл от тези секции към предлаганите IPTV. Иначе се намират и по някои големи портали, а най-резонно е да ги има в българските столкъри, стига естествено абонатът да си е заплатил за тази услуга, а не са чак толкова тези, които гледат от там филми, че и да си плащат за това
 3. Гьотере! Това е един от най-дашните портали, като същевременно е стабилен и има БГ ЕПГ
 4. Проблеми с ваденето на данни няма. Проблеми ще има с гледането през STBEmu след около година, когато всичките акаунти се обновят и вече имат персонална линия към портала, както в посочения от мен пример. Разбира се и това има решение, за това и вметнах подсказката, за да могат тези, които се интересуват, да огледат нещата.
 5. Нещо си се объркАл, мен Нямам нищо общо с админи И с това слагам точка на дискусията, че пак оспами пространството Жив и здрав бъди!
 6. Принципно съм си написал собствен скрип, с който сканирам. Не ползвам "куршума". Там само за гимнастиката се заиграх. Малко вероятно е да имаш същия двоен конфиг, защото аз съм го писал и само на един човек съм го давал Та понеже аз не съм ти го давал, ако имаш същия, остава той да ти го е дал Пък и него съм го настроил да вади всичко, което ми е необходимо, така че тези данни мога и с него да ги извадя, както и няколко други: Същото е и при stalker порталите , като при тях е плюс още няколко необходими данни. И една подсказка - BestBuy IPTV (m3ulink.com ; iptv-line.com)
 7. Ми що тогава вадят това: И с това мисля да приключа дискусията Хубав ден!
 8. Явно моята е ненормална Конфигът естествено, че няма да ти го дам И за предпоследно, този портал какъв е: http://fast.iptv.dog/c/
 9. Моят конфиг ги има и двете. Сам съм си го писал. Това означава ли, че сам си се подигравам?

Последвайте ни

×
×
 • Create New...