Jump to content

Петкови

User
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Петкови last won the day on December 24 2020

Петкови had the most liked content!

Community Reputation

270 Excellent

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ако реши ще намери начин. Не се съмнявам. До тогава: 619 пост на same1986. P.C Не ме питайте какво е това.
 2. Petko1, недей, няма смисъл, най много да ти махнат поста. Никакви усилия не полагат, а това което търсят е пред учите им. П.C Поздрави на админа.
 3. Явно адрестати е с плейтокен. И е нормално да приключи в даден момен. Зависи за колко часа. В твоя случай е бил 12 часа. Не знам коя е тази представка в бралзара ти, но явно си е била направена на определн периот от време да си взима новите адреси автоматично, като в коди. За съжаление предполагам е работила на основа флаш плеър и след като вече с прян и програмката ти вече не бачка. Или намираш друга такава която бачка на друг принцип, по модерен, или си правиш ти програмка за тази цел. Не знам, не ми идва друго на акъл.
 4. 🤪НЕ Е ЛУД ТОЯ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ, КОЙТО МУ Я ДАВА 🤪 П.C: Честит празник, мили дами на патерици!
 5. Слез под 100% Погледни горе в дясно когато си на съобщенията и ще го видиш. Аз бях на 220%, сега съм : Използвано е 80% пространство и мога.
 6. Аз, да моля? Прокси, макове? Боже пази. Нещо ме бъркаш. Много си далече от истината. Май се бройм на пръсти хората тук с един акаунт и те повечето не влизат , но това е друга тема. Попитахте нещо на лично. Не отговери, нищо, не се сърдя, живи и здрави, но глупости не говоря. P.C Остава и TIGAR1 да се махте и майко мила. Давай те пуканките. Така и иначе на последък нищо ново не научавам, а това е тъжно за мен. За това съм тук и губя желание. но хайде стига сме спамили.
 7. Аз го бях забравил, ама го засекох за 10 секунди, но той порта ли иска? Даден е преди няколко страници ама мултикаста точно TIGAR1, не го видях. Не знам. Аре.
 8. Така е. И не само на тази програма. Скоро ни се предложи програма пълна с такива гадинки. Но няма значение, важното е, че има бутон за дарение. P.C: Хвърлям боб, леща, фасул. Направо всичко каквото се яде! Лека на всички.
 9. И да и не. Зависи от защитата на DOMAIN.com:PORT. В твоя случай както го разказваш, повече накланям на НЕ.

Последвайте ни

×
×
 • Create New...