Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

Петкови

Потребител
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Петкови last won the day on December 3 2019

Петкови had the most liked content!

Community Reputation

121 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, Гледам, че и по другите форуми питаш: Трудно ще ги намериш. Това е деликатна тема. Има няколко хора който се опитаха да ги споделят, но както се казва в една българска фраза: За едни сватба, за други брадва. Все се намират хора който да съсипят нещата и ентусиастите се отказаха. Ако си ги намериш сам, халал да са ти. Намираш -гледаш, споделяш- негледеш. Това е общо взето. Живи и здрави, Петкови
 2. Пак караници! Както и да е. Някой да знае промяната на този миър: http://rpp.dynu.net:11118? Може и на лично, благодаря.
 3. Оффф, пак трябва да се обяснява нещата. Плеъра има x64 и x86 битова версия. За 86 битова нямаш друг избор освен версията x86. За 64 бит може да се използва и двете версии. Сега при 32бит версия единсвено може да използваш x86. A защо е така, ще оставя сам да прочетеш. Стига съм спамил заради незнаеща информация. Идва ми в повече. Лека.
 4. Хубаво е да си по точен с информацията която даваш. А не после да спамим по 100 поста.32 битов друг път. Да с x86 няма да имаш проблем. Аз трябваше сам да се досетя, че пишеш неверна информация. Първо програма за iptv za 32 бит не съм вибдал да има, те са за x64 и x86, а и второ 32 бит. програма не можеш да инсталираш на 64 бит машина по принцип. Все нещо ще изреве при инсталацията. Но здраве да е. Хубаво е да се чете: https://www.kaldata.com/forums/topic/169281-каква-е-разликата-му-x86-x64/ (Малък откъс от посто там: Ако процесора ти е x86 няма как да стане да използваш x64, но обратното става.)
 5. "Инсталирах програмата 32бита" - Неприемливо. Кажи коя е програмата за да ти дадем за 64 бита.
 6. Гледайте и се учета как се прави. Това смислен пост ли е, Петров? 😂😂😂 И кажи нещо за себе си, че забравих кой беше ти. Да си припомня.
 7. E така се прави, браво. За следващия пост обаче не съм сигурен. Иначе има ли бг канали?
 8. Сори човек, късно го виждам. Пребрах се от работа сега. Дано някой ти е помогнал. Мача беше хубав.
 9. Малко патрони ли? Таааа аз имам цял арсенал за 3-та световна война, ако не броим студената. 😂 Я питай НИКИ КОЛКОКО ИМА, Svircho!