Супер Оферта

★ Искаш безплатен домейн ... https://твоятсайт.com, net, org, info, eu ... тогава може да се включиш в нашата игра ... "Free domain for you"

Петкови

Потребител
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Петкови last won the day on December 3

Петкови had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "накъсваха европейските HD-та" , какво не разбра? aandreevbg, ти го обясни точно куме в учите. Надявам се, там от където си видял, че не засичат, "специалистите" да не попаднат точно на твоя маc респективно твоето име и парола, че резултата ще е същият. Те могат и да попаднат, но да е за лично ползване. Само да не се види в интернет облака, че от там няма спасение. Както винаги казвам. Проблема не е в една, две маймуни. Клона ще издържи, но станат ли повече той се чупи!
 2. Някой имали скрит мас за някой от тези портали. http://1sn.ns1.name:18800/ http://carlo.kim:2015/ http://iptvworld.ml:2095/ http://x4ever.eu:8000/c Интесува ме само дали работят PPV каналите. Благодаря.
 3. Еми добре щом ти трябва да го използваш за коди. Вариантите са 2. Вариант 1: Предварително вадиш плейлистата чрез VLC-то и използваш pvr iptv simple client. Вариант 2: Щом питаш как става предполагам, че незнаеш основни неща за IPTV сървърите. Затова използвай Stalker Client. Там има поле за портал. Не съм пробвал с име парола. По принцип използвам mac, но има поле за удостоверяване чрез име и парола. Пробвай така както ти казах, ако не знаеш маc-a. За Stalker Client; не съм сигурен от къде го изкарах, но е от един от тези бг ханилища за добавки: BG add-ons, kodi add-on repository или Mag33 repository. Пиши на лично, ако имаш затруднение.
 4. Да това е варианта при live streem. А за да гледаш листата чрез VLC, се използва адреса по дефолт за даденият маc, т.е име и парола. Но побързай, че името и паролата ги има на поне още 2 места и не се знае до кога ще работи този маc. Успех!
 5. Прегледах листата. Там няма никакви филми със субтитри. американска листа от канали и раздел 24/7 в които филмите са само на английски без субтитри. Иначе не ти трябва коди за това което искаш да направиш. Не ми идва на акъла програма която вади субтитри от live streem. На мен ако ми трябва видео, аудио или субтритри първо записвам филма на харда си и тогава , чрез програма за това което ми трябва в същонст си вадя нещата. Някой ако знае такава програма нека каже, но като цяло не е му мястото тук за такъв проблем. ААаа, при повторното сканирване ми искара всичко. Дай пример за да видя какво мога да направя аз като план как се прави.
 6. Napster, пишати на лично кои търся аз. Резервиран съм, ама може пък и да ме изненадаш. Ако помогнеш, още от сега ти казвам, че варианта в проценти за споделяне с друг човек е 0.
 7. Нече нещо, но, ако ти го даде някой тук ей така, че си красив, по-добре въобще не го сваляй. В обществен форум важни неща като програми не се дават. И аз търся две, ама все едно да чакам от умрял писмо. Успех! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' P.C:Търся- видеосат, зетра, Телекабел, кракра, ек царевец НА ЛИЧНО.
 8. Аве бачка си паролата, ама аз лично не можах да видя една листа на портала. Почти всички макове са мъртви, а на някой ми дава грежка, така че в коша.
 9. Поста на hakan : Ето такъв пост трябва да е скрит и само хората във форума да го виждат. Освен това такъв трябва да е с парола. Моля админа да се намеси за скриването. Примерно да е в ЦИТАТ! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' P.C:Търся- видеосат, зетра, Телекабел, кракра, ек царевец НА ЛИЧНО.
 10. Недей лъга хората, ek3ekytop. бачка си, ама много маймуни на клона за "20" банана, като не броим собсвениците на абонамента. НЯМА БГ КАНАЛИ!
 11. Сега направих проверка на работещи адреси със IPTV Checker 2.1. Хвана ми работещите на канали, че чак се не видя. Леко казано "я захвърлих на 100 метра от погледа ми." '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' P.C:Търся- видеосат, зетра, Телекабел, кракра, ек царевец НА ЛИЧНО.
 12. aandreevbg е станал с рогата на горе днес. Не човек, незнам. Мисля, че не от грипа, може би от хората Аз почти не съм пускал от този домейн канал, но имам такива от него. Дано някой качи отново някъде голяма поредица от тях. На лично ще бъда идеално. Иначе, Killop , не съм сигурен в това което мисля и не желая да те обърквам. Нека някой, който със сигурност знае да му помогне с информация. Имаше дискусия на тази тема и в друг форум. Знам, че не можеш да използваш 2-те едновременно. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' P.C:Търся- видеосат, зетра, Телекабел, кракра, ек царевец НА ЛИЧНО.
 13. Някой знае ли как се е променил домейна http://line.myott.net:80 . Нещо не ми работят масовете. Благодаря