Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

Петкови

Потребител
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Петкови last won the day on December 3 2019

Петкови had the most liked content!

Community Reputation

135 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Преди няколко дни, ако се не лъжа поискаха код за същия плеър. Ок, ама и двата кода: 0102030405 и 31122020 са ограничени от възможност до определена държава. Мен не ме интересува, но съм сигурен, че хората питащи тук искат код от този вид : Kod 111222333 exyu & bulgaria .
 2. Stoysem, качваш портал със смяна на паролата при повторно влизане. Листи без макове. До часове всички ще бъдат мъртви, ако вече не са.
 3. CINEMANIA, новия филмов канал. Стартира следващия месец. Ще е интересно да го видим.
 4. Lambo от доста време си по форумите, човек, не се излагай. Не се научи как стоят нещата с тия портали. Мака си мачка, друг въпрос дали можеш да гледаш от него. Един е царя, другите са бухали които гледат в тъмнината Живи и здрави.
 5. Като видях портала, се сетих за едни канали със бг субтитри, нещо бяха МАX.... Доктора ги споменаваше в няколко от постовете си. Някой сещали се кои бяха те? Благодаря предварително, приятели!
 6. Дай повече информация, да видим за какво става на въпрос точно. Примерно, някой от тези адреси.
 7. Не се занимавай с глупости! Смени миъра с тоя дето съм дал в по горните си постове и си живей живота с усмивка. Живи и здрави.
 8. Pac75, това което си написал е ясно. Заебете това вече. Каквото и да пишете, при мен http://7639o61.xcvsdfwerzxas.xyz/c ,не работи.Нито на сръбския нито на турския плеър. Точка. Не ме интересува защо. Няма и да проверявам на някоя от другите машини. Това е елементарен проблем. Живи и здрави и лека вечер.
 9. Не не, защо да използвам VPN? При мен нещата се оправиха чрез смяна на миъра. Иначе, да има такива портали, но мисля, че този не е един от тях. Иначе почти винаги, не на 100 % де, видя ли в гугал: [ЗА ДАНЕНИЯ ПРИМЕР] This site can’t be reached 7639o61.xcvsdfwerzxas.xyz’s server IP address could not be found. ми е ясно, какво трябва да се направи. По някога така се вижда и от защитата на сървара, но в случая при мен не е така. Стига толкова по проблема. Прекалено много му обърнахме внимание на тоя сървър. Нищо интересно няма в него.
 10. mdd34, проверих отново. При мен не вървят, в момента който премина на другия миър тръгва отраз. Пробвам на сръбския и турския плеър. На STB, не съм.Не пиша нещо не проверено. Ок, добре щом въртви при Вас. Ако попадне някой на същия проблем, съм написал как да го заобиколи. Не искам полемика.
 11. Този домейн е аут. Ако някой иска да го види, използвайте този: Но не е нещо особенно.
 12. Какво става бандаааааааа? Гледам продължаваме с листите, думата "СПОЙЛЕР" я нямаме в нашият речник. Кууулллл. Да сме живи и здрави.
 13. На какво ще го гледаш и с какво качество ти трябва? Спрямо това ще видя от моя страна. Иначе колегата ти даде вече един от вариантите.