Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

Петкови

Потребител
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Петкови last won the day on December 3 2019

Петкови had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Evgennio, разбирам, че от една страна искате на помогнете, но сте объркали аудиторията. Потребитерите по всички тези форуми за IPTV не са вашите хора. Малко или много сме в час с материята, и т. н. Потребителите на безплатната Ви услуга ще бъдат тези хора които си плащат примерно за Да плеъра, ако ме разбираш правилно. Хора които си нямат и понятие за какво става дума. От уста на уста, казал някой приятел на приятел и му го на правил на телефона. Но как и по какъв начин, той няма да си има и капка понятие. Късмет! Рекламата си е реклама. Лотцъп, фейсбук, вайбър. Хората които ще използват приложените ще разбират тази платформа както и написаните в предното изречение. А друг въпрос е колко точно минути ще работят тези стриймове които ще пускате всеки мил ден сутринта. П.C: Не искам полемика. Всеки има право на мнение. ТОВА Е МОЕТО.
 2. Може, за това не знам. Но като цяло аз нямам проблем. Логваш се имаш проблем, не се логваш нямаш проблем. Чаткаш ли,... На всички места сте едни и същи,...
 3. Нищо му няма на сайта. Пуснаха нова тема, поради капацитета : 10 000 поста. В последният пост ще намериш решението на проблема си. Поста на админа.
 4. Ok niki7989. Благодаря. Видях го. Става. Обърнах му малко внимание, достатъчно. Продължаваме напред към следващия. Кубрат Пулев
 5. Да и при мен е така. Днес реших точно да го видя този портал, то пък взе, че не работи 😂. Аз нямам твойте плеъри, затова те питам. ОК. Благодаря.
 6. Ясно, biglubo. Аз търся информация пък за уиндоус. Дано някой помогне П.С може и на лично.
 7. в - IP-TV Player. Пример за уиндоус? Мисля, че това пита човека. Пък и аз не знам. Не знам да има VLC-то такава опция.
 8. Шшшшш по спокойно. Голям ербапси пред компа. Нито искам да ми вярвате, нито пък съм казал нещо за вируси. Ама акъл да даваш и да се направиш на интересен. Браво, браво господине. А дано ти мине. .... Да не продължавам нататук. Един нормален човек ще каже че греша и толкова. Човешко е. Ама не, АРБАП СИ, БРАВО. 😂 Иначе, казуса е интересен. Заинтригувах се. Хареса ми! Нещо ново за мен.
 9. Тука го дадоха няколко пъти за сваляне ама аз от ютуб и от обществени форуми такива неща НЕ СВАЛЯМ. Само от надеждни хора.Иначе предполагам , че е яка. Нещо което си заслужава човек. Ама... Успех, дано намериш.