Jump to content

Петкови

User
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Петкови last won the day on December 24 2020

Петкови had the most liked content!

Community Reputation

167 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Лол, днес яка вихрушка е върлувала. 😷 Здравейте на всички. И честито на именниците. Моето мнение с което не ангажирам никого е че става ли дума за прокси на реален потребител не се споделя. Имаш гледаш, това е. Както не се пипат телевизорите и т. н. По напредналите потребители ще ме разберат за какво говоря. Достатъчно макове на портали ви споделят. Ники и кой ли още не. Пре достатъчно за целият китайски народ. Живи и здрави и дерзайте.
 2. Милене остави ги, човек. Нека си рувичкат. Да става лава. С Госпожи, с госпожа , с госпожица с господин, с господа, няма значение. По добре тук от колкото на вън и да се друсат.
 3. Админе, гледам развихрил си се. Не ми пука за министрата ти. 😂 Нямам интерес към нея. И това е аут. Вече е със смяна на парола.
 4. Да за нещастие тамън се обадих днес да питам племеницата дали и харесва канала , то взе че спрял. 😂🤪 И аз проверих на сайта им. Няма поток. Някой междо другото заинтригува ли се от министрата http://51.159.55.107/stalker_portal/server/adm/login ?
 5. E чак пък интересен? . Обърнах му достатъчно внимание преди. Не ми е в списъка за втори прочит, , ако става дума за .st 🧐 A, ако говориш за министрата, там са специялистите , но ше погледна. P.C Обаче админе, да не си дал портал с 3 мака в целият диапазон
 6. Брей админчета ъпдейтнахме защитата ли? Паролките ли сменяме вече? 😷
 7. Кoe как се получава? Пиф е предоставил различните възможни врати, който можеш да отвориш към една и съща къща.
 8. Стига ве, оставете човека. Нали аз съм тук. Давайте по мен Сега. От тук научих за канал 3. Закриване: 3 януари 2021 г. Неможах да повярвам. Имаше добри неща по нея. 😷 Еми това е, каквото такова.
 9. 🤪😜 Е TAKA СЕ ПРАВИ 10000 conection : http://..........yz:25461/get.php?username=...UnJLQvlGQrC1HVipm&password=GQrC1HVipmLPG....&type=m3u (Качено от radoslavovic) Учете се
 10. 500 кънекций, на кого му е нужно това? Усещам, че скоро ще го търси(м) този портал. Какъвто и различен прозорец да отваря(ме), ТО КЪЩАТА Е ЕДНА.
 11. Прочети: https://bul.4meahc.com/what-is-an-m3u-file-78535 и сам ще си намериш отговора. Ако пък не, погледни какво означават m3u/m3u8. Но, ...
 12. Админе, от както съм тук не съм чул някой да се оплаква от визията на сайта. Има две причини, или му харесва или не му пука. В скучая щом питаш , нека има и с такова мнение: Не. П.C ПРИЯТНО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ДАНО ДА НЕ СЕ ДОБЛИЖАВА KATO ЖИВОТ НА СТАРАТА! Наздрве на всички ВИ.

Последвайте ни

×
×
 • Create New...