Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

Пиф

Потребител
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Everything posted by Пиф

 1. А на многознайковците мястото им е в Султанович,Калдата,Кайгана и други подобни места.
 2. Тези портали с бг листи ги има навсякъде в нета и се чудя защо толкова ги вардите.Че и пароли и други партизански тайни неща.А и друго.Най-мразим некой да ми забранява или заповядва какво да правя. Благодаря за вниманието.
 3. В другия форум са големи стипци,га че ли порталите са на майка им.Едни пароли на лични и само на свои хора абе истинки комунизъм ти да видиш...
 4. Естествено. Няма безплатни обяди освен порталите и плейлисите,които ги публикуваме тук.
 5. Не е задължително да описва какво е новото.Бъди щастлив,че ти е публикувал нова версия.
 6. Въпроса ми дали е глупав или не не си ти,който ще прави оценка умнико. Освен спам и разводняване с постовите,които сереш тук не си допринесъл нищо ценно за развитието на този форум.Не ти ли стигна в dtv-bg.com,че дойде да цапаш тук... aandreevbg супер форумец Дата на присъединяване: Jan 2012 Мнения: 143 Благодари: 2 Получил благодарност: 37 пъти в 26 поста Сваляния: 1 Ъплоуди: 0 споделете плейлиста или стрийм (линк) за българската телевизия bg-gledai.live п/з браузер da player за Андроид Благодаря за вниманието.
 7. Не пишете глупости защото ще ви се смеят! Това в черно дето си писал не е вярно!
 8. Никой няма и да ти даде свестен отговор защото няма точен аргумент.По симпатии или с връзки предполагам...
 9. Това сериозно ли или е под въздействие на алкохол или други упойващи вещества?!?
 10. Защо има чужденци тук? Ами първо защото е форум.Форум ,който е изписан на латиница-/forum.softinfo.org/и всеки интересуващ от ИПТВ като изпише в търсачката му излиза този форум.А форума е за посещаване,споделяне изказване на мнения и т.н.което няма нищо лошо,а и за това е направен за да има колкото се може повече потребители.Според мен не трябва да има ограничения,просто трябва да се обясни на чужденците какви са правилата.Все пак форума е нов и в развитие и виждам,че админа прави корекции в движение.Поздрави.
 11. Добре,де.Сърдиш се,че било пълно с парашутисти тука.Ами ти също имаш регистрации из подобните комшийски форуми.Някак си не честно и колегиално. Така си мисля аз затворен и изолиран очакващ с притаен дъх пресконференцията да каже генерала колко потребители са сдали багажа.Благодаря за вниманието.
 12. Ами то си е тъй,ама иди им разправяй на тия. Щеле да се скапят порталите.Пълни глупости.
 13. Напълно те подкрепям.Тук е пълно с ентусиасти,лумпени,факири,напреднали и аматьори,които са превъртели от пандемията и гледат да си изразходят тука енергията.Същата картинка гледам и в другите подобни форуми.Изглежда заразата е масова.
 14. От карантиНата ще да е мисля до като си стоя в изолация. Благодаря за вниманието. .................................... Замислен
 15. А в пост 829 какво си публикувал,да не би да е плейлист,а? Айде без забележки моля!