Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

user88

Потребител
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. кажи ми какъв друг начин да намеря предател? P.S. иновации в iptv панели за защита: 1. Allowed IP Addresses 2. Allowed User-Agents Мога да предоставя скрийншоти с хакен panel. За няколко години работа са събрани всички бази от най-големите портали в света, не искам да губя всичко заради няколко глупави хора... Хванете умовете, аз вярвам във вас.
 2. Уважаеми потребители, ако не искате да разрушите системата xc, не публикувайте мака за безплатен достъп. Защитата ще бъде подобрена и ще загубите всичко! Надявам се, че все още имате поне малко ум ...
 3. този генератор вече е остарял (не се преобразува правилно), направиха всичко различно в панелите. имам нужда от нов ......
 4. Здрасти. Кажи ми в MAC за този портал, в ЛС http://tv.latintvweb.com:25461/c/ Благодаря.
 5. udp - това не е сериозно, те не живеят дълго. Използвам връзките на Rostelecom за себе си, те са трайни и много стабилни + архив на всички канали. Какво ще кажете за разбиването на абонаменти от руски портали? които не използват мак за свързване, там са ви необходими само потребителско име и парола, за да влезете, това е трудността.
 6. За този портал не ви трябва много интелигентност , може всеки ...... По-добре да публикувате нещо трудно.
 7. Порталите не работят повече от седмица: http://easyiptv.link:8080/c/ http://landiptv.live:8080/c/ Може би са сменили url, някой има ли такава информация?