Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

aandreevbg

Потребител
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

aandreevbg last won the day on November 26 2019

aandreevbg had the most liked content!

Community Reputation

73 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Прочети си твоите постовИ тук и ще разбереш, че ти си по-мале мале 😁
 2. Ама не, аз се забавлявам. Гледам ви сеира. Единия пише за постови, без да е разбрал някога какво е казарма, а ти правиш някакви неясни и сложни логично-следствени връзки - това няма нищо общо със следствието, само да поясня.
 3. Отговора е ясен и няма никакъв смисъл да се обсъжда. На глупав въпрос какъв отговор очакваш, а и това не е форум по балетристика.
 4. Съгласно ЗЗЕС и др. закони в РБългария, ако това изобщо Ви говори нещо.
 5. To това и с пари няма кой да ти го подкара. Знаеш ли как се влиза в у-вото? Видя ли USB или др. дупки? Трябва ти MAC OS през мрежа. Трябва ти акаунт, който e free за 7 дни - после е 99 dolars за година. Трябва ти мн. познания и четене. Имаш си мн. красив аксесоар за интериора и евентуално за Netflix, ако им плащаш.
 6. Нищо не разбираш, а си си взел Ламборджини за да се учиш да шофираш и то по черен път. Вземи си андроидски бокс с S912 проц. и ще се научиш да караш, а и ще има кой да ти помогне и то без пари.
 7. 1 година, ама след като ги разпърдите само след седмица вече не стават, поради трафик или защити. Това важи и за българската. Такива листи се публикуват по-дискретно, иначе цъфват във всякакви форуми и облаци.
 8. Като си вдигнеш стрийм сървър. Има толкова телевизия в нета. За какво ти е това?