Супер Оферта

★ Здравейте приятели!!! Тази седмица ще добавяме IPTV софтуер, от 16.12.2019 до 22.12.2019г всеки ден 3-нови програми, ако желаете някоя програма напешете иметои тук. "Търся Софтуер за IP-TV"

aandreevbg

Потребител
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

aandreevbg last won the day on November 26

aandreevbg had the most liked content!

Community Reputation

47 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Исках горе-долу да опиша механизма, за да стане ясно, че днес може да гледаш ХБО с Full HD, а утре да е SD без субтитри или да го няма или да дискретизира. Това е защото се крадне и не се плаща за нищо друго, освен за сървър, режийни и софтуер, евентуално такъв, че да не се краде от техния сървър (смяна на пароли при всеки лог и т.н.). Т.е. ако ти се каже еди кой си портал е стабилен - утре не се знае какво е дереджето, може и да го няма. Или сам се учиш, търсиш, намираш стриймове, менажираш ТВ и се занимаваш с форуми като този за хоби, или плащаш на месец на читав БГ доставчик със сайт, тарифи, условия и т.н.
 2. Първо намираш кой е пиратския доставчик и как да се свържеш с него. Плащаш и си даваш мак адреса. Тогава едни специалисти го разбират, генерират парола и листа. Публикуват го в такъв форум и гледат, когато ти не гледаш, като колкото повече хора го знаят и ползват, толкова по-често ще им прекъсва - това е инфо за "помощниците". Имай в предвид, че тези пирати крадат/вземат от други такива или от истински доавчици или от сателит или от фрий каналите в интернет и не са ти гарантирани като наличност и качество каналите (те повечето са такива и от големите играчи - виж точките на А1 например) - може да изчезват, дискретизират, свалят резолюция и т.н.
 3. Да. Генерираш листа и я зареждаш където си искаш. Само в Коди за филмите не трябва да изкарваш субтитри, защото няма откъде, а да зареждаш външни такива.
 4. Признах те. Имаш железни нерви, ама виж че няма спирка. Не можеш да му смогнеш да му сдъвкваш.
 5. Хайде прочети си пак въпроса и си оправи глупостите. Може би Петкови или Петрови, както се обърква понякога горкия ще ти обясни.
 6. От какво ли пък умряха, от чумата ли, от грипа ли, мамка им прасета?
 7. Пиф може би има предвид това, за което аз съм писал по-горе. Ще се прецака някоя БГ Астра, рилейка или прокси, от които цицат останалите.
 8. Full HD - от доставчик. Ето един. Адреса и порта може да се получи на лични с/у подобни български Astra, A relay или udpxy. Моля, не ми пишете ако не знаете какво е това. За повече инфо - пак там. Листи от портали, web, сайтове, с хашове X Code и подобни с пароли и акаунти не ме интересуват. BG ASTRA r.m3u8
 9. Ако някой го интересува турска астра, може да сподели на лични българско работещо прокси. Turk lista.m3u
 10. С четене и четене, постоянство и търпение, после пак четене и така завинаги..