Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

aandreevbg

Потребител
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

aandreevbg last won the day on November 26 2019

aandreevbg had the most liked content!

Community Reputation

80 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ще го даде, ама друг път, като го няма. Я да каже по добре какво стана с кивито, че и това го чака същата участ, както се плещи.
 2. Благодарение на такива постове в дейли листите се появява ето това: Нали се сещаш какво става след това, или не? A portal BG test.m3u
 3. „Помогни си сам, за да ти помогне и Господ“. Виж как се прави vpn на Андроид. Опиши как си го подкарал, че "по гореописания начин" няма описание.
 4. Насила можеш да вземеш, но не и да дадеш. Вярвам, малцина не знаят ,че почти всички боксове имат ресет бутон. Просто трябва да се потърси и намери. Поне да беше написал модел.
 5. Опиши какъв е проблема. Може някой да помогне. Нали знаеш, нищо и никой не е вечен.
 6. Зависи от телевизора. Има много шансове, но ако е Опера или Пирин, аз не виждам друг начин, освен с ВЧ модулатор, п/з антенния вход.
 7. Ники, няма човек, който да разбира от всичко в тази сфера. Дори и док се учи и експериментира от време на време.
 8. Най-добрия бокс за гледане на ТВ е телевизора ми с Андроид ТВ 9.0 с вестелско шаси и уникално качество, по нищо не отстъпващо на Самсунга ми, който за същия диагонал (почти) е с 2.5 пъти по-скъп. През мен са минали почти всички боксове, посочени тук. Качеството, което ми правят директно телевизорите, никакъв бокс не е постигнал, при тестове с един и същ стрийм. Все пак, наистина не е тук мястото за обсъждане на това.
 9. Прочети си твоите постовИ тук и ще разбереш, че ти си по-мале мале 😁