Супер Оферта

★ Искаш безплатен домейн ... https://твоятсайт.com, net, org, info, eu ... тогава може да се включиш в нашата игра ... "Free domain for you"

aandreevbg

Потребител
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

aandreevbg last won the day on September 19

aandreevbg had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Инсталирай си ottplayer - безплатно е. Направи си регистрация - безплатна е. Почети малко, качи си листите, менажирай си телевизията и ще си решиш проблемите с плейлистите, докато работят разбира се.
 2. https://www.tivi.bg/blog/2019/09/nova Тези неща се пращат на лично съобщение, иначе ще гледате ама друг път. Мисля, че и колегата ти се понаучи кое може и кое не трябва така.
 3. Стига, това не води до нищо. Ники 7989 вече не прави поразии. Виж другите двама много съсипват. Ники 7989 и ти не се заяждай - безсмислено е. Няма смисъл да си мерите пи..ите. Важно е да не прецакваме БГ сървъри с глупостта си или тщеславие.
 4. Не се карайте, Вие сте аматьори в прецакването на БГ сървъри - виж вентци и педалот/педолино - ето това са класа. Всички трябва да се поучим какво не трябва да правим. Вентци - няколко часа, след като изплеска Рила - работи ли нещо, или нарочно го направи да ги прецакаш - можеш да поясниш? За другия не ми се коментира.
 5. Тука се и македонските канали. Имате малку да мислите или барате. Барем да пишуваш на нашата азбука.
 6. Защото ги публикуват "хакери" аматьори без да са наясно за различните технологии и за да се правят на много знаещи и активни. Иначе наистина е смешно да пускаш във форум листа с 1 кънекция.