Jump to content

aandreevbg

User+
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

aandreevbg last won the day on November 26 2019

aandreevbg had the most liked content!

Community Reputation

122 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. #EXTINF: -1 tvg-logo="[Hidden Content]" group-title="Without category", Diema Sport 2 FHD BG [Hidden Content] #EXTINF: -1 tvg-logo="[Hidden Content]" group-title="Without category", Diema Sport FHD BG [Hidden Content] КОДА ще получат на лично тези, които имат нужда и по моя преценка., защото има ограничения.
 2. Ей, селски бекове. За европейското не ти трябват диемите. БНТ и нова можеш да си ги гледкаш в HD без всякакви портали. Ако държиш на диемите - най-добре е акаунт за Диема Екстра. Ако е скъпо, има вариант на половин цена.
 3. Петкови извинявай, ама много си бягал от часовете по български. Не е зле да се върнеш малко назад във времето. Нищо лично, ама този път не се сдържах да ти го кажа, защото неправилния правопис променя смисъла.
 4. Ще се оправи, когато разни идиоти престанат да раздуват нещата около адреси, домейни, защити и начини на заобикалянето им.
 5. Мръсници. А пишеше, че е маша и мечокът. И листата са хакнали - няма адрес няма име, няма парола. Ей, какви хора.
 6. Да, има. Някои ето тук ще гледаме. Някои ще се включат малко преди мача, а дотогава може друг вид спорт: [Hidden Content] lista info.m3u
 7. Хайде моля те, не пиши тук повече. Едно и също безсмислено хленчене постоянно - при мен не работи, няма звук, и как се влиза и ...... Като ти е мерак, но не можеш - вземи частни уроци. Все ще се намери кой да те ограмоти.
 8. Листи, публикувани тук или в кой да е форум или сайт няма как да работят дълго време, не го ли разбрахте?
 9. Ето едни думи, които не са мои, но ми харесват: Занаят не се учи, занаят се краде Не вярвай на всичко, което чуеш Не пожелавай всичко, което видиш Не казвай всичко, което знаеш Не прави всичко, което можеш Не смесвай работата с приятелството
 10. Можеш да гледаш с ТВ бокс п/з HDMI или директно на ТЕЛЕВИЗОРА, ако е Смарт и е с ОС Андроид или чрез листи при Web OS - LG или Tizen - Samsung.
 11. Напиши поне домейна на портала да го тестваме. Пробва ли с различните плеери?

Последвайте ни

×
×
 • Create New...