Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

Levski 1914

User
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Country

  Bulgaria

Everything posted by Levski 1914

 1. Здравейте ако някой може да помогне с линк за виваком арена, нека ми пише на лично. Благодаря предварително на всички.
 2. Здравейте, някой има ли инфо за портала clientportal.link:80 дали е активен в момента. Сутринта гледах на него, но сега пробвах и не тръгва, плейлистата която ползвам е активна до ноември и до сега нямах никакви проблеми с нея. Ако се окаже че вече е неактивна някой ако може да помогне с работеща такава нека ми пише на лично ще съм благодарен. Може само линк или user и password. Приятен ден и бъдете здрави. Playlist: _ _ _ _ _ User: _ _ _ _ _ Password: _ _ _ _ _
 3. StbEmu 1.2.5.0 Update 2020-06-01 v1.2.5.0 * Enabled MPV player * Added support of external subtitles (Exo, VLC, MPV) * Fixed auto audio/subtitle track selection depending on preferred language (Exo, VLC, MPV) * Fixed a bug due to which the UI language could not change on Android 9+ * Changed default path to store and restore app backups to "Downloads" * Fixed some minor issues StbEmu (Pro).ver.1.2.5.0.build.10120502.rar
 4. Здравейте, може ли малко повече инфо за функцията Logging в SFVIP-Player, защото в предишните версии я нямаше, благодаря.
 5. Воистина воскресе! Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим ЧОВЕШТИНАТА в себе си. Здраве и благополучие днес, сега и завинаги. Честит Великден.
 6. Привет на всички, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! Бъдете здрави, весели и щастливи.
 7. Здравейте, търся username и password за този портал iptvgarden.streamtv.to:8080 , ако някой има активни и реши да сподели с мен нека ми пише на лично. Благодаря и приятен ден на всички.
 8. Здравейте, някой знаели защо част от бг каналите от портала mytv.fun са офлайн.
 9. Здравейте, ако някой може да помогне с user и pass за този портал: channels227070.clientportal.link:80 нека ми пише на лично, благодаря и приятен ден.
 10. Здравейте, търся програма за генериране на плейлисти от портали, ако някой реши да сподели с мен на лично ще съм благодарен. Приятен ден и спорна седмица.
 11. Здравейте, трябва ми user и password за този портал cmc.rtmp.io:8080 или плейлиста от него, ако някой може да помогне да сподели с мен на лично, благодаря.
 12. Здравейте, ползвах плейлисти от този портал http://clientportal.link:80/ но по погрешка съм изтрил файла с инфото за листите, ако някой има и реши да го сподели с мен на лично ще съм му благодарен, приятна вечер
 13. Пътува по целия свят, но винаги остава в десния ъгъл. Отговора е паролата: с малки букви. Zabava RU.rar
 14. Здравейте, ако някой има активни user и password за този портал http://cmc.rtmp.io:8080 и реши да ги сподели с ме на лично съобщение ще съм благодарен, приятен ден.
 15. Здравейте, търся работеща плей листа от mag.iptv.cab, ако някой реши да сподели с мен на лично, ще съм благодарен. Ползвах една от известно време но спря да работи, търсих в мрежата но не успях да намеря, успешен ден и приятен уикенд.
 16. Честита нова година на нашата дружина. Нека годината ни да е приказно щастлива, Мирна, благодатна и красива!
 17. Честита Бъдни вечер на теб, на мен, на всички нас! За всички нас това е не просто повод да се почерпим на масата, но и празник, свързан с духа и вярата ни. Вечер, в която мислим за непреходни и ценни неща като саможертвата, духовното спасение, добродетелността. Пожелавам ви всеки от нас да има опората на ценностите, които изповядва и в които вярва без остатък. Бъдете верни на себе си, и весело изкарване на празниците!