Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

Levski 1914

Потребител
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Levski 1914 last won the day on December 24 2019

Levski 1914 had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, търся username и password за този портал iptvgarden.streamtv.to:8080 , ако някой има активни и реши да сподели с мен нека ми пише на лично. Благодаря и приятен ден на всички.
 2. Здравейте, някой знаели защо част от бг каналите от портала mytv.fun са офлайн.
 3. Здравейте, ако някой може да помогне с user и pass за този портал: channels227070.clientportal.link:80 нека ми пише на лично, благодаря и приятен ден.
 4. Здравейте, търся програма за генериране на плейлисти от портали, ако някой реши да сподели с мен на лично ще съм благодарен. Приятен ден и спорна седмица.
 5. Здравейте, трябва ми user и password за този портал cmc.rtmp.io:8080 или плейлиста от него, ако някой може да помогне да сподели с мен на лично, благодаря.
 6. Здравейте, ползвах плейлисти от този портал http://clientportal.link:80/ но по погрешка съм изтрил файла с инфото за листите, ако някой има и реши да го сподели с мен на лично ще съм му благодарен, приятна вечер
 7. Пътува по целия свят, но винаги остава в десния ъгъл. Отговора е паролата: с малки букви. Zabava RU.rar
 8. Здравейте, ако някой има активни user и password за този портал http://cmc.rtmp.io:8080 и реши да ги сподели с ме на лично съобщение ще съм благодарен, приятен ден.
 9. Здравейте, търся работеща плей листа от mag.iptv.cab, ако някой реши да сподели с мен на лично, ще съм благодарен. Ползвах една от известно време но спря да работи, търсих в мрежата но не успях да намеря, успешен ден и приятен уикенд.
 10. Честита нова година на нашата дружина. Нека годината ни да е приказно щастлива, Мирна, благодатна и красива!
 11. Честита Бъдни вечер на теб, на мен, на всички нас! За всички нас това е не просто повод да се почерпим на масата, но и празник, свързан с духа и вярата ни. Вечер, в която мислим за непреходни и ценни неща като саможертвата, духовното спасение, добродетелността. Пожелавам ви всеки от нас да има опората на ценностите, които изповядва и в които вярва без остатък. Бъдете верни на себе си, и весело изкарване на празниците!