Jump to content

lynx

User+
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

lynx last won the day on May 27

lynx had the most liked content!

Community Reputation

233 Excellent

1 Follower

Location

 • Location
  България

Recent Profile Visitors

1,773 profile views
 1. Чужденците продължават да си мислят, че като натрупат много мнения, ще избегнат плащането на абонаментите
 2. Drax123, пусни нещо и за нас, раята (най-добре на лично съобщение, за да не изгърми за 1 ден) Донорите си имат достатъчно мат'рял, нали си плащат и виждат всички скрити линкове, за разлика от нас, "стиснатите"
 3. Явно публикуващия си мисли, че като натрупа много постове, ще започне да вижда скритите линкове предназначени за тези юзъри, които си плащат
 4. Повечето от нас го ползуват, но само ти се оплакваш от този проблем. Потърси причината при теб. Смени портала, виж дали ти е стабилен нета, пробвай с друга версия на плейъра. Причините може да са най-различни, но бъди сигурен, че плейъра не трябва да разкача пред една или две минути.
 5. Да, всичко опира до лични предпочитания. За съжаление издържливи m3u листи се намират все по-трудно из нета. Също така останаха малко портали, които позволяват да се извади дългосрочна листа в m3u формат с разни конвертори на които се задават домейна и мак адреса и се генерира листата. Повечето портали са наслагали разните му плей токени и други защити, против авантаджии като нас. А домейн адреси и макове за stalker портали все още изобилстват в мрежата. А който се е научил и да сканира, може сам да си извади за порталите, които са му допаднали.
 6. Имам наблюдения върху Андроид-ТВ на мой роднина. Може доста безплатни приложения да се инсталират, но се изисква проби, за да се види кое ще го предложи през Гугъл плей, може и кракнати приложения да се инсталират от флашка. На наблюдавания от мен Андроид-тв си работят идеално ОТТ-Навигатор и 2 версии на STB-Emu, както и някои други. Но най-вече се ползува ОТТ, заради търсачката на канали и другите безплатни екстри.
 7. В акаунта на "ДА плейъра" си имам заредени две добре работещи листи и гледах да мина по лесния начин. Ясно е, че има и друг софт за плейване на M3U , но явно има някакъв проблем в моя телевизор. Интересното е, че ползувах точно тази кракнатата Da Player v5.1.0 [Mod][A11].apk Сега след ъпдейта от Андр.-10 към 11 не мога да го преборя. Ще пробвам да разчовъркам по-сериозно телефона и дано да успея, защото и ТиВи-Мейт кракнатия 2,8 също не иска да се инсталира на Андроид-11.
 8. И при мен Stalker portal player 7-ма версия не тръгва с работещи портали и мак адреси. Засега ще си ползувам като преференциален SFVip плейъра за Windows. Снощи телефонът ми се ъпдейтна на Андроид 11 и ДА Плейъра ми изчезна. Ползувах си с мои плей листи кракнатата версия, предоставена от Tigar. Сега за съжаление с новия Андроид, нито една версия не мога да инсталирам. Даже и тази от Гугъл плей не иска да се инсталира. Имам си регистрация и преди ъпдейта всичко работеше нормално. Някой успял ли е на Андроид-11 да подкара която и да е версия на ДА Плейъра?
 9. Слагай си ги в dox.bg, докато и това не са ни забранили. И на мен ми стана неприятно, че ни накараха да плащаме абонамент за да ползуваме пълната функционалност на форума, но на този свят всичко струва пари, както и поддръжката на форума и неговото съществуване.
 10. Май само листата на ДА Плейър не му работи. При мен като се стартира с оригиналната листа, програмата дава черен екран и зависва. Трябва да се изгаси принудително и да се изчисти кеша на приложението преди последващо стартиране. С външна листа си работи коректно.
 11. При мен се получи с първите и вторите имена, съединени заедно с главни букви.

Последвайте ни

×
×
 • Create New...