Jump to content

lynx

User+
 • Posts

  161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

lynx last won the day on July 23

lynx had the most liked content!

2 Followers

Location

 • Location
  България

Recent Profile Visitors

4,031 profile views

lynx's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Reacting Well
 • Conversation Starter Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

542

Reputation

 1. Със същата версия на плейъра при мен не иска да запали. Проверих за бан през браузъра, нямам банан. Най-вероятно не въвеждам в правилните полета разните SN, DEVICE ID и прочие екстри. На ОТТ Навигатора ме домързя да го пробвам.
 2. Това което правиш не става успешно с повечето портали, заради различните им защити, токени и други средства за защита от авантаджии като всички нас. Ако нацелиш портал с който листите не се прецакват след време, изработвай си листи от него. Дано си ме разбрал, успех!
 3. Поиграх си със SFVip плейъра да ги разцъкам, всичките адреси са access denied. Само един от маковете е жив, ако gvoitse пожелае ще му го изпратя да си прави проби. Въпреки, че ако има банан нямам идея как да го заобиколи успешно, освен с разни VPN или други подобни врътки. p.s. Явно скоро са направили чиска на изтеклите в нета акаунти, имах доста работещи макове от този портал, сега ги пробвах и почти всичките са мъртавци.
 4. Аха, разбрах. Благодаря за пояснението. Имам няколко работещи мака от този портал. С някои от маковете ми изписа, че иска оторизация, с други си работи без проблем. Порталът работи, поне при мен.
 5. Специално за българските канали ли питаш или и за всички останали? Ако те интересуват българските, логично, в нашенските портали ги има на FHD, а също така ги има и в по-ниска резолюция, ако нета ти е по-бавен. И аз досега не съм открил вълшебния портал, в който всичките канали да са в отлична резолюция, да работят стабилно без да заекват и да ги има всичките. Затова и ползувам няколко портала едновременно. Няма да изброявам българските по имена на домейни и прочие, за да не ги нападнат сканировчиците. В някои от чуждите портали също има добри подборки от нашенските канали с много добро качество. Трябва да си пробваш и да отсяваш това, което на теб ти трябва. Успех!
 6. Работи си както преди, както и производните му. Наскоро даже бях копирал над 20 пресни адреса от нета на ipflix.click и ги пуснах тук за оглозгване. Може би още работят.....
 7. Да, СТБ-Емулатора е малко претенциозен и доста портали не палят на него, но доста хора си го харесват. Пробвай и ОТТ-Навигатора, по-лесно се работи с него. По-всеяден е и има търсачка за каналите. Като му свикнеш, може и да отсвириш СТБ-то.
 8. Ето тук има някакви гръцки канали, не знам от коя държава ще ги гледаш, защото имат регионално ограничение за някои от каналите. [Hidden Content]
×
×
 • Create New...