Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

lynx

Потребител
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

lynx last won the day on September 11 2019

lynx had the most liked content!

Community Reputation

55 Excellent

1 Follower

Location

 • Location
  България

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да, точно през Сетингс ставал трика с добавянето на нови профили. Получи се, благодаря на всички отзовали се! Да сте живи и здрави!
 2. Точно Про версията използувам, но не успявам да заредя повече от 2. Като цъкна на Профили ми показва двата, мога да им променя данните, но не ми дава опция да въвеждам нови. Странна работа.
 3. Момчета и момичета, колко портала могат да се запаметяват като профили в STB-EMU ? Аз успявам само два да запаметя. В моята версия на програмата ли е проблема или самата програма толкова си може?
 4. На бокса MiBox4 намери някой да ти наслага разните Коди и STB-Emu или нещо друго с което може да си гледаш телевизия от различните iptv-портали. Тук и в други форуми лесно ще намираш адреси за портали в комплект с мак адреси и ще гледаш не само Диема Спорт, а и много други. Съжалявам, че не съм достатъчно компетентен да те асистирам за настройките, но доколкото знам, не е някаква мега сложнотия. Потърси из форумите някъде трябва да има по-разбираеми инструкции. В Базар-БГ също имаше обява, някакъв човек настройваше боксове срещу дребна сума от порядъка на десетина лева.
 5. Г-жа Петкова, Понякога е по-добре да си замълчим и да ни помислят за тъпи, отколкото да проговорим и да разсеем всички съмнения. Боже, колко мъка има по тоя свят..... russsk000, ето ти версия 4,0 на същия плейър https://dox.abv.bg/download?id=a15a63fc2e
 6. Петкови, бъркаш се нещо. Посоченият плейър работи успешно(поне при мен) както на 64 битова, така и на 32 бита машини
 7. Обикновено това се случва, когато си попаднал на зает вече мак адрес, понакога се изисква търпение и повече проби за да нацелиш свободен адрес. Също така е възможно да се мъчиш с вече неработещ портал или със сменено име или друга промяна. Затова пробвай с други портали и адреси. Не си написал и с коя програма се бориш, в повечето плейъри се въвежда портал и мак адрес. Виж дали не бъркаш нещо....
 8. Колеги, може ли да си изпрося няколко мак адреса на лично съобщение за http://smartiptvworld.com:8080 ? Предварително благодаря на отзовалите се!
 9. Пробвай с малки букви на кирилица, непълен член. Отваря се архива без проблеми, стига да въведеш правилния отговор. Поздрави!
 10. Да, напоследък стана мода да се постват само снимки, без никакво допълнително инфо. Другата хитринка е, да се публикува само по едно мак адресче за даден портал. То е ясно, че като се публикува адресчето и всички от форума като се накатерят на него, никой не може да гледа. Момчета и момичета, като имате познанията и сканирате за адреси, моля оставяйте скенерите да закачат повече работещи адреси и тогава ги публикувайте. Така всички ще са хепи. Поздрави на всички!
 11. Ще помоля Админите да чистят своевременно безмислените и подигравателни постове, съдържащи само някаква снимка на портал, без мак адреси или евентуално само с един такъв. А също и рекламите на мюсюлмански програми за Андроид, за гледане на рЕзани телевизии и подобни агитации на Корана. Нека в темата да има предимно полезна информация.
 12. Колеги, слагайте гатанки на архивите като парола. Така няма да ви се пълнят пощите със запитвания за пароли и ще са спазени всички правила на форума. А и когато отговорът на гатанката е на кирилица, ще отсявате чуждоземните преписвачи, които разхвърлят всичко работещо из чуждите форуми и умира бързо. Поздрави на всички!
 13. Тази папка е за 64 битов Уин, малко вероятно е да я имаш. Навремето повечето машини бяха с по-слаби параметри и 64 битов Уин-ХП почти никой не слагаше, при положение че може да сложи Уин-7. Пробвай да сложиш файла в System32 и дано да стане номера.
 14. И аз наскоро се борих със същия проблем, 2 дни се бих да подкарам НЯКАКЪВ плейър за плейване на стокър портали на ХП. Кръпки за Уин-а, надстройки за Нет-Фреймуърк и куп чудесии.... Бой, бой и накрая пак не стана. Накрая се издразних.....раз-два-три, лъснах го и му накатерих една Win-седмица и край на мъките. Жалко, че после сума ти и програми трябваше да инсталирам, за да възвърна всичките неща, за които се ползува компа. Но не съжалявам, с по-новия Уин доста от проблемите ги няма, не че Win-7 e нов, но за стари машини все още върши работа. По-натам ще го мисля, но засега всичко е наред.