Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

lynx

Потребител
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

lynx last won the day on September 11 2019

lynx had the most liked content!

Community Reputation

56 Excellent

1 Follower

Location

 • Location
  България

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Не ползувам андроид бокс, на компютъра ги ползувам с турския и сръбския плейър. Засега няма да слагам VPN, защото някои хора изказват мнение, че това видимо бави връзката и лагват порталите като се зяпа ТВ.
 2. Хммм, май открих донякъде ключа от палатката. Закачих се на мобилния ми интернет от телефона и взе, че потегли. Явно домашният ми нет е с бан по IP или нещо друго подобно. Другите портали си работят, само GEN и сродните домейни вече не работят при мен.
 3. Вероятно проблема е някъде при мен. Пробвах първите три предоставени мак адреси с всичките по-горе посочени домейни. Удар в гредата, поне при мен не работи. Нямам представа дали са ме баннали, нямам и VPN за проба. Здраве да е, благодаря за отзивчивостта. Поздрави!
 4. Някой от Отборът на знаещите може ли да погледне какво се е случило с портала http://portal.redlinetv.in:8080 ? Имам много мак адреси за него и с нито един не пали. Беше хубаво порталче с добра бг-листа и работеше много безгрижно месеци наред. Името ли са му сменили или други чудесии са направили? Предварително благодаря на отзовалите се, поздрави на всички!
 5. Слагай повечко адресчета, сега всички като се пробват с единствения мак адрес, никой няма да може да изпробва портала.
 6. И аз съм мераклия да го пробваме, дано някой от разбиращите пусне някой адрес да го видим. Напоследък по форумите все за този портал се споменава, но не се дават адреси дори и на лични съобщения.
 7. Да, точно през Сетингс ставал трика с добавянето на нови профили. Получи се, благодаря на всички отзовали се! Да сте живи и здрави!
 8. Точно Про версията използувам, но не успявам да заредя повече от 2. Като цъкна на Профили ми показва двата, мога да им променя данните, но не ми дава опция да въвеждам нови. Странна работа.
 9. Момчета и момичета, колко портала могат да се запаметяват като профили в STB-EMU ? Аз успявам само два да запаметя. В моята версия на програмата ли е проблема или самата програма толкова си може?
 10. На бокса MiBox4 намери някой да ти наслага разните Коди и STB-Emu или нещо друго с което може да си гледаш телевизия от различните iptv-портали. Тук и в други форуми лесно ще намираш адреси за портали в комплект с мак адреси и ще гледаш не само Диема Спорт, а и много други. Съжалявам, че не съм достатъчно компетентен да те асистирам за настройките, но доколкото знам, не е някаква мега сложнотия. Потърси из форумите някъде трябва да има по-разбираеми инструкции. В Базар-БГ също имаше обява, някакъв човек настройваше боксове срещу дребна сума от порядъка на десетина лева.
 11. Г-жа Петкова, Понякога е по-добре да си замълчим и да ни помислят за тъпи, отколкото да проговорим и да разсеем всички съмнения. Боже, колко мъка има по тоя свят..... russsk000, ето ти версия 4,0 на същия плейър https://dox.abv.bg/download?id=a15a63fc2e
 12. Петкови, бъркаш се нещо. Посоченият плейър работи успешно(поне при мен) както на 64 битова, така и на 32 бита машини
 13. Обикновено това се случва, когато си попаднал на зает вече мак адрес, понакога се изисква търпение и повече проби за да нацелиш свободен адрес. Също така е възможно да се мъчиш с вече неработещ портал или със сменено име или друга промяна. Затова пробвай с други портали и адреси. Не си написал и с коя програма се бориш, в повечето плейъри се въвежда портал и мак адрес. Виж дали не бъркаш нещо....
 14. Колеги, може ли да си изпрося няколко мак адреса на лично съобщение за http://smartiptvworld.com:8080 ? Предварително благодаря на отзовалите се!