Супер Оферта

★ Искаш безплатен домейн ... https://твоятсайт.com, net, org, info, eu ... тогава може да се включиш в нашата игра ... "Free domain for you"

lynx

Потребител
 • Мнения

  19
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  4

lynx last won the day on Април 30

lynx had the most liked content!

Обществена Репутация

22 Excellent

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Братле, излъчва се в сайта на 720х576, няма как да го подкараш на HD. Каквото ни пуснат, това гледаме. Имам го и на кабелната и качеството не е кой знае колко по-добро...
 2. това не е stalker адрес, направо се зарежда листата във ВЛЦ и гледаш избрания от теб канал.
 3. Микс, всякакви +БГ (Листата е големичка и се зарежда списъка с каналите по-бавно във VLC) tv_channels_L9RKnNDiGj.m3u
 4. Мешана листа, има и български канали: http://www.nilsattv.com:8080/get.php?username=bedri&password=gungor&type=m3u
 5. 1-IPTV Smart Tv And Mobile Canaux.m3u 2-IPTV Smart Tv And Mobile M3u8.m3u 3-IPTV M3u8 Mobile And Smart Tv.m3u 4-IPTV Smart Tv And Mobile List.m3u 5-IPTV Mobile And Smart Tv List.m3u 6-IPTV Smart Tv List And Mobile.m3u 7-IPTV M3u8 Mobile And Smart Tv.m3u 8-IPTV Smart Tv And Mobile List.m3u
 6. И аз се борих с тия архиви, докато не открия къде е ключа от палатката. Накрая си дръпнах един "не инсталационен" 7-zip, който отваря всичко и с него ги отварям, но би трябвало да става и с нова версия на уин-рар. Между другото файла с 1000-та канала има доста малко такива, далеч са от 1000...
 7. В последната публикувана листа има Eska Rock(само, че са го надписали като Хип Хоп ТВ ), дано изкара повечко време. http://m-iptv.net:6204/live/hamed1/hamed1/10535.m3u8
 8. Колеги, дайте да не го обръщаме и тоя форум на "отбора на знаещите срещу люзърите, които са недостойни да бъдат удостоени със знания". За разправии си имате там разни Калдата и други подобни места за мерене на п*шки. Нека да не мърляме и тук, МОЛЯ. Темата е за плейлисти, нека да си остане такава. Благодаря Ви!
 9. "192TV 82.197.210.222:7445" Ако може да си изпрося малко пояснение, понеже съм новак и нямам понятие как да го отворя този адрес? Пробвах го с VLC, слагах му окончание отпред и други неща пробвах и засега без успех. Предварително благодаря за съдействието.
 10. Ако ви трябва, имам неубиваем стрийм за Heavy Metal-TV. Вероятно линка е вързан към официалният им сайт и затова държи толкова дълго. Качеството е гадничко, но се гледа... Аз пък търся една холандска екзотика 192TV, много рядко изпадат линкове за нея в холандските сборки и бързичко умират, за съжаление.
 11. Този Рок-тв също работи отдавна, дано не го убият скоро... http://46.20.136.59/live3/_definst_/rocktv/playlist.m3u8
 12. Колеги, първо искам да се извиня за спамерския въпрос. Някой знае ли алтернативна програма на VLC, която записва картина и звук от стриймове? Имам някои неразрешими проблеми с VLC и търся нещо сходно за проби. Благодаря на отзовалите се! Поздрави!
 13. На мен затова ми хареса този форум, именно защото професорчетата ги нямаше тук да ни обясняват, че като се шерне листа, веднага ще умре. Именно от тук си намирах по нещо, което става за гледане. Никъде никой не обяснява как сами да си търсим работещи листи. А навсякъде по форумите е окупирано от "отбора на знаещите", които се гаврят с невежите и хейта кипи с пълна сила. Тук е тихо и спокойно, а от време на време излиза и по някоя интересна листа с канали. Дано не замине хубавата тема заради разни като aandreevbg и djBS.
 14. Само така, момчета! Листите не са вечни, но е доволно че ги има и се постват нови и още по-нови и така. Това с което ми хареса този форум, е липсата на хейт и типичното мерене на п*шки и скандалите, кой знаел повече от останалите.... В други сходни наши форуми точно това ме отврати, лични нападки, обиди и прочие екстри. И на всичкото отгоре в темите за iptv-листи няма нищо интересно и/или работещо.