Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

lynx

Потребител
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

lynx last won the day on September 11 2019

lynx had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Новият сръбски плейър въобще не е лош, даже интерфейса му е по-добър от турския на Sahbaz. Пробвах се да инсталирам и версията х86 на една дърта машина с Уин ХП, не стана работата. Ако някой е успял, нека да сподели как го е излъгал. Поздрави на всички!
 2. И при мен не работи, нека да изчакаме ден, два или повече. Ще се разбере дали е със сменено име или друго...дано не е умрял портала.
 3. Работи си и не е спирал. Но ти навсякъде във всички форуми искаш да се изказваш като последна инстанция. Ок, съгласяваме се с теб. ☺️ Явно при нас вируса/троянеца за който ти алармираше ни помага да подкараме неработещи портали.
 4. Аз нямам нищо против да ни навестяват и чужденци. Но нека да се съобразяват, когато аз пиша в чуждоземен форум се стремя да пиша на разбираем за тях език. А тук стана манджа с грозде, арабски, сръбски, турски, френски, фарси, китайски мандарин... Всеки пише на неговия си език и не го интересува, че пише в български форум. Когато чужденец влезне в нашия форум и види, че всеки си пише на неговия си език, естествено, че и той ще пише на неговия език. Защо да се затруднява да преработва текста примерно с Гугъл Транслейт, като може по лесния начин...
 5. На този портал някой специалист може ли да извади мак адресчета? http://portal-protv.club:8080/ Благодаря предварително!
 6. Темата е за плейлисти, спрете с тези караници на различни езици. Дано Админа по-бързо да разчисти последните страници, много досадно стана вече.
 7. Докато го скрият, тя листата май вече умира с бързи темпове. Вече само тук-там са останали работещи канали.
 8. Пробвах ги всичките и удар в гредата. С малки, главна в началото и какво ли не, ужасТ Нали не са включени "междинните" посоки?
 9. Прав си, всички търсим такива листи, колега. Но за съжаление такива безплатни няма, затова висим като кияци из форумите и дърпаме еднодневки с мерак да изкарат повечко време. И някой ако напипа неизвестна добре работеща листа, се крие и мълчи като комунист на разпит, за да оцелее листата по-дълго. Не ни е приятно, но това е положението засега.
 10. За съжаление, докато преборим паролата листата започна да умира скорострелно. Останаха само няколко работещи канала, ще я задържа до утре да видим дали ще я съживят.
 11. Да, аз досега ги пробвах един по един и към двадесетия се отказах. Като се сетих, че после ще трябва да експериментирам и с малка или главна буква, не ми хареса да се боря по 2 часа са нещо, което не се знае дали утре ще умре. Жалко. Давайте някакви по еднозначни пароли, моля. Благодаря!
 12. Да, в момента не работи. Ще изчакаме и ще се види дали ще го бъде. Дано не е умрял завинаги, защото имаше интересни канали там.
 13. いいえ、できません! これはブルガリアのフォーラムです。 ブルガリア語で書いてください。
 14. Пишете си пазарлъците на лични съобщения. В тази тема се пише на български език, не цапайте със спам и разводняване на темата с излишни неща.
 15. Няма голям смисъл да редактираш такива листи, те не изкарват много. Тъкмо ще привършиш с редакцията и листата ще престане да работи. Може да си вадиш от подобни листи само тези канали, които на теб ти харесват и да си ги добавяш в твоя собствена листа. Неприятното на безплатното IPTV е, че непрестанно си търсиш работещи листи. Само платените са издържливи, а такива в нета се намират трудно. За компютър може да си инсталираш някоя версия на VLC плейър, с него ще може да плейваш m3u и m3u8 (реално те са еднакви). Плейлисти с БГ канали напоследък се намират по-трудно, защото всичко което се популяризира в нета умира бързо, спират го и/или му слагат нова защита.