Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

niki7989

User
 • Content Count

  477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  100

niki7989 last won the day on October 21

niki7989 had the most liked content!

Community Reputation

868 Excellent

5 Followers

Recent Profile Visitors

3,522 profile views
 1. No comment, каквато администрацията такъв и форума! Поздрави и успех!
 2. Я го духай ве мангал, писна ми от простотията ти!!! И едно уточнение за малоумник като теб: мангал не значи мюсюлманин ве боклук, тава е начин на мислене и съществуване и е най-точното което те описва!!!
 3. Научи малко български ве цигане, вместо да постваш нечленоразделната си мисъл на която само администратора и е фен!!!
 4. Стига рева, тарикат мъж не писка! Ще напишеш друг още по-хард и ще мине!
 5. Мишок, вместо да бълваш простотия им кажи как безболезнено да си ги споделят, а не да се изписват публично както правят няколко циганета във форума имам предвид такива като " sunman76"/mediah и "danielo13 ли е ,14 ли е? " едно и също тъпо парче!!!
 6. Да, но си ги раздавайте на лична за да можете да си ги гледате! Вземете елементарен пример от Сръбския форум! Който иска мак на определен портал си го иска във форума и ако има късмет, някои ще му го прати на лична, но поне ще има шанс да гледа нещо! А така поднесени маковете като досега се прави за спорта или за доказване кой е по по най! Ако наистина ви се гледа нещо от това което се поства, това е начина! Поздрави и успех!
 7. Момиченце. ти наясно ли си какви са листите, които продават "AllExpress"?, и ако не си, по добре замълчи!
 8. Пичове всички ли сканирате едновременно едно и също или по скоро config файла си е един и същ? Разчупете се, виждам че сте понасъбрали самочувствие, дайте на хората портали със сносна бг секция, а не някакви смехории който се постват досега! Поздрави!
 9. И в какво те бива ма в кралската свирка" ли? Сега вече виждам за какво и в този форум които си изтипосал те смятат за проститутка! Дори бяха писали, че обичат курвите като теб, но много мразя номерата им и сега ми стана ясно защо!
 10. Въпроса ти не е към мен палячо, направи една "кралска свирка" на danielo13 и ако му хареса може би ще ти каже кой е, поне в това чувам, че си добър или добра май е по правилното обръщение!!! 👍 Поздрави и успех с това в което те бива! 🍺 🍺 🍺