Jump to content

Pin2

User
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Location

 • Location
  Люлин

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, ако случайно някой е попадал на UHD канали, които са свободни или могат да се свалят от някой сателит, моля да сподели. Интереса ми е само към подобни канали, които са представени във високо качество и не са "мачкани" Благодаря
 2. Бих искал да попитам, когато имате портал URL и много MAC адреси, какво правите с тази информация? Как очаквате да се свържете към някой оператор ?
 3. Мога да ти съдействам, ако темата ти все още е отворена.
 4. Въпроса ти от страна на бъдещ потребител ли е или от страна на бъдещ доставчик? На кратко и за двата варианта трябват средства ако искаш да се получи нещо, което да те "радва дълго"
 5. Няма нищо лошо да си клиент на умираща фирма, но не се сдържах да попитам, какво те тласка да поддържаш подобна сателитна техника при условие, че самите те вече преминават към IP телевизия?
 6. Не. Гугъл няма никога да блокират устройство, през апликация, която лично са одобрили да е в списъците им. По-скоро зависи от оператора. Той може да манипулира устройството, когато си свързал към него.
 7. От много време Бу-л-сат вече е алтернативен начин за гледане на телевизия. Компанията разчита на сегашните си потребители, но не развива услугата освен, че започнаха да заменят невъзможните чинии с боксове. Не бих подкрепил клиенти, които хвалят този оператор и то защото не са пробвали друг

Последвайте ни

×
×
 • Create New...