Jump to content

Gundi

User
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Хора,въпросче имам към по-напредналите в тази сфера. -Пример - пускам БТВ.бг/лайф глесам бтв,намирам м3у8 файла тегля го но изтича след 12 часа. Има ли начин да се премахне,байпасне това или да удължи времето,да се едитва това? Преди някой да каже че няма начин,искам да кажа,че има но явно не го знаем все още. В гугъл хром имах приставка с която гледах м3у/8 файлове в браузъра и линк който пусна с който и да е плеър спираше,но същия линк веднъж добавен в този плеър от chrome extension никога не спираше. Гледах бтв екшън повече от месец,но вече е развалена даже сигорно премахната приставк
 2. Здравейте хора. Имам линк с филм примерно - www.filmi.com/watch=avengers&expires=1615218545. Та въпросът ми е това "expires=1615218545" кога точно изтича? Ако го пусна сега работи,а примерно след 20 дена няма да работи. Та тези цифри ясно е че подсказват,но все още не знам как да ги разчета. Само забелязах,че "21" го има във всеки url адрес който имам та значи е годината?! или е съвпадение.
 3. Аз ли не се изказах калто трябва или ти не разра..ще пробвам да ти дам пример. Ако сега имам м3у лист с канали мога да го кача тук,да си го изтеглиш Ти,да го ъплоуднеш в да плеър и да си гледаш вече когат ти е кеф. НО аз искам вместо да кача тук да си теглите листа ми просто да ви дам примерно адреса [Hidden Content] Следователно Ти пускаш да плеър на телефончето си и добавяш URL гореспоменатото и ти се зарежда листа и вече си го имаш. Схвана ли? Без да качвам файл.м3у за теглене.
 4. Не съм имал проблеми с da player. Да не го ползвате на Windows с някой андроид емулатор? Никога не съм срещал проблем. Ползвам го от 3 или 4 месеца само дето наскоро с новия ъпдейт имаше реклами,но като платих сега пак си е супер.
 5. Дядо ми имаше на времето. Помня как картината се прецакваше като е лошо времето. Облачно,вали и картината става като пастет върху филия.
 6. Последно питане за месеца. Имам лист с канали. Как да го държа онлайн. Смисъл както livebgtv.stream/bg.json дето да няма нужда да пращам файл. Листа да е в линка един вид. By the way ако някой гледа турско мога да дам лист с ужасно много канали и почти вс работят и има към 100 филмови канали с филми от 2020-2021.
 7. Добър вечер на всички. Мънинко запитване имам. Мога ли да изтегля от някъде примерно 50-100 филма да направя лист и примерно чичо гошо от Карнобат да пусне Да Плеър или VLC да му пратя м3у файла и да гледа тези филми? собствен video on demand. ?
 8. Интернет телевизията е много по добре от всичко което има там на село и под всичко разбирай Близуу и Комнет. Платих към комнет ТВ но тя хал хабер си няма от техника и не може с 2 дистанционни да се оправя още по малко пък може да се оправи с МАГ БОКСА. А от близуу едва се отървахме. Нито интернета нито кабелната им не трябва да струва повече от 50 стотинки на година! Интернет имаше за 1 час на ден само и то разполъсано...1 минута има посше 40 мин няма. 5 мин. Има после 2 часа няма. И познай, кабелната също е много зле по скалата от 1 до 10 Й давам минус 9 милиона. От около 3 месеца е с да плеъ
 9. Моята идея е,че листа в https:livebgtv.stream/bg.json има всички БТВ (action,cinema) и диемите + че работи постоянно,не спира. Аз съм нов и не съм навътре толкова и не мога да си направя лист с тези програми. Сам си направих лист с 60-80 програми но полека лека една по една в рамките на месец и нещо спряха почти всички. Да не говорим,че в него лист така и не успях да вкарам друго БТВ освен обикновето БТВ от сайта на бтв. И знам,че поста стана големичък,но искам да кажа имах VOYO и от там бях взел другите БТВ канали но като ми спря абонамента на Войото и спряха каналите. Някой ми даде лист с мн
 10. Намерих назад един пост където пише,че има Плейлистна Да Плеър който работи със старите версии,даже имаше линк за сваляне,но вече не е активен линка. Някой има ли го този лист? Имам кракнат Да Плеър 4.0.4 но там не тръгва листа,иска новата версия на апа.
 11. Здравей. И аз бих искал лист който да работи и на стария ДА ПЛЕЪР,но линка е стар и файла го няма вече. Може ли нов линк ? благодаря.

Последвайте ни

×
×
 • Create New...