Jump to content

Gundi

User
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Аз ли не се изказах калто трябва или ти не разра..ще пробвам да ти дам пример. Ако сега имам м3у лист с канали мога да го кача тук,да си го изтеглиш Ти,да го ъплоуднеш в да плеър и да си гледаш вече когат ти е кеф. НО аз искам вместо да кача тук да си теглите листа ми просто да ви дам примерно адреса https://bgtv.bezplatno/bg.m3u Следователно Ти пускаш да плеър на телефончето си и добавяш URL гореспоменатото и ти се зарежда листа и вече си го имаш. Схвана ли? Без да качвам файл.м3у за теглене.
 2. Не съм имал проблеми с da player. Да не го ползвате на Windows с някой андроид емулатор? Никога не съм срещал проблем. Ползвам го от 3 или 4 месеца само дето наскоро с новия ъпдейт имаше реклами,но като платих сега пак си е супер.
 3. Дядо ми имаше на времето. Помня как картината се прецакваше като е лошо времето. Облачно,вали и картината става като пастет върху филия.
 4. Последно питане за месеца. Имам лист с канали. Как да го държа онлайн. Смисъл както livebgtv.stream/bg.json дето да няма нужда да пращам файл. Листа да е в линка един вид. By the way ако някой гледа турско мога да дам лист с ужасно много канали и почти вс работят и има към 100 филмови канали с филми от 2020-2021.
 5. Добър вечер на всички. Мънинко запитване имам. Мога ли да изтегля от някъде примерно 50-100 филма да направя лист и примерно чичо гошо от Карнобат да пусне Да Плеър или VLC да му пратя м3у файла и да гледа тези филми? собствен video on demand. ?
 6. Интернет телевизията е много по добре от всичко което има там на село и под всичко разбирай Близуу и Комнет. Платих към комнет ТВ но тя хал хабер си няма от техника и не може с 2 дистанционни да се оправя още по малко пък може да се оправи с МАГ БОКСА. А от близуу едва се отървахме. Нито интернета нито кабелната им не трябва да струва повече от 50 стотинки на година! Интернет имаше за 1 час на ден само и то разполъсано...1 минута има посше 40 мин няма. 5 мин. Има после 2 часа няма. И познай, кабелната също е много зле по скалата от 1 до 10 Й давам минус 9 милиона. От около 3 месеца е с да плеъ
 7. Моята идея е,че листа в https:livebgtv.stream/bg.json има всички БТВ (action,cinema) и диемите + че работи постоянно,не спира. Аз съм нов и не съм навътре толкова и не мога да си направя лист с тези програми. Сам си направих лист с 60-80 програми но полека лека една по една в рамките на месец и нещо спряха почти всички. Да не говорим,че в него лист така и не успях да вкарам друго БТВ освен обикновето БТВ от сайта на бтв. И знам,че поста стана големичък,но искам да кажа имах VOYO и от там бях взел другите БТВ канали но като ми спря абонамента на Войото и спряха каналите. Някой ми даде лист с мн
 8. Намерих назад един пост където пише,че има Плейлистна Да Плеър който работи със старите версии,даже имаше линк за сваляне,но вече не е активен линка. Някой има ли го този лист? Имам кракнат Да Плеър 4.0.4 но там не тръгва листа,иска новата версия на апа.
 9. Здравей. И аз бих искал лист който да работи и на стария ДА ПЛЕЪР,но линка е стар и файла го няма вече. Може ли нов линк ? благодаря.
 10. Точно това и ми е идеята,да ги гледам (по-точно майка ми) само за вкъщи защото нямаме кабелна,тоя бокс от КОМНЕТ го взехме тестово за 1 месец. Та някаква идея как да взема листа с каналите?

Последвайте ни

×
×
 • Create New...