Jump to content

baydan

User
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. То това е ясно, даже и Уин 8 или 10 да имате, пак е препоръчително на виртуална машина да се ползват такива програми от гледна точка на сигурността ... НО, не ми се заделят ресурси от компа ми за виртуалка Ще сложа виртуалка на стар лаптоп, който почти не ползвам.
 2. Колега, излишно е да си губим времето в опити да сканира в Уин 7 програмата ! Ти имаш версия 0.7.2 - кликни на About и ще видиш , че там пише "Windows 7 and older are not supported"
 3. Чел съм и пише, че НЕ върви на Уин 7 и по-стари версии. Аз имам само Уин 7 - програмата се отваря, но НЕ сканира, а в раздел Tools дава грешка след клик на бутона Get IT! , след койтo трябва да ти покаже в какъв режим да сканираш - Advanced или Simple. Помолих приятел с Уин 8 и там програмата сканира и вади резултати.
 4. Имам точно този файл и съм пробвал на Уин 7 ! Като кликна на "Scan" и нищо не се случва, затова те питах теб започва ли при теб програмата да сканира, или е като при мен ?
 5. За Win 10 разбрах какво си писал, но за Win 7 ? Чети, моля, какво постваш Пфф, сега разбрах - казваш, че на Уин 7 анивирусната NOD ти маха програмата ли ?😁
 6. Какво значи това "дааааа", не те разбрах ? Ти беше писал, че при теб не тръгва 0.7.2 на Win 7 - какво ще рече, че не тръгва - въобще не можеш да стартираш/отвориш програмата ? Или я отваряш, но не сканира ?
 7. Да, тази v0.7.2 се отваря на win 7 , но пробвал ли си да сканираш портал, сканира ли, ли нищо не се случва след като кликнеш на бутона "SCAN" ?
 8. Ето това, което оцветих в червено, мисля, че е най-коректното обяснение защо при повечето доставчици един акаунт работи като се зареди чрез Портал + Мак, а не работи като се зареди от локален m3u файл, получен чрез конвертиране на мак портала.
 9. Всъщност, като се замислих, не разбрах съвсем де 🙄 - къде и Как е зададен useragent-а на акаунта при зареждане чрез Портал + Мак ?? п.с. - възможно ли е да си трия сам пост, който погрешка съм публикувал ?
 10. Ахаааммм, понял най-накрая 🤣 И тук веднага ми изскача следващият въпрос де - има ли сканиращи програми, които виждат и извеждат в резултатите И useragent-а ? 🤪
 11. Значи, при един и същ портал, при зареждане чрез Портал + Мак каналите си вървят без useragent да се задава ! Искаш да кажеш, че за същия портал, за да тръгнат канали при зареждане на плейлистата чрез локален m3u файл, е възможно да трябва задължително и useragent да се зададе, за да тръгват каналите ?
 12. Ситуацията е следната: 1. имаш Портал + Мак на работеща плейлиста: http://DOMAIN.com:PORT/c/ MAC: 00:1A:79:00:00:00 Зареждаш в плеъра (аз пробвам в SFVIP-Player 1.21.34 х64, но едва ли има значение плеъра) тази листа чрез Портал + Мак и всичко се отваря и си е на 6. 2. Същата тази работеща плейлиста сканиращата програма ти я вади и в m3u (ако сканиращата програма не вади и в m3u, си го вадиш конвертираща програма, както колегата прави) : http://DOMAIN.com:PORT/get.php?username=UserNekoiSiTam&password=AlaBala&type=m3u&output=mpegts Този адрес, като го пастнеш в брау
 13. Колегата е писал, че конвертира работещи в момента мак-ове, аз също пробвах с работещи. И пробваните акаунти се зареждат само с портал и мак адрес и каналите вървят, няма искане за допълнителна ауторизация.
 14. Аз днес за втори път помолих за мненията на можещите и знаещите по този казус, но все още няма полезен отговор Мисля, че ти не бъркаш, просто си конвертирал работещ портал + мак към m3u и като заредиш от m3u, каналите не тръгват. Въпросът е защо не тръгва работеща през мак портал листа, когато се зареди чрез m3u файл, какви са възможните причини ? Ако е някаква защита, тя от какъв тип е възможно да е, може ли да се заобиколи някак и т.н. ?
 15. Още веднъж, с молба някой знаещ да разяснени казуса като за начинаещ, имащ желание да се учи 🤔 и да даде полезен отговор на въпроса към описаната в цитата ми ситуация: Възможно ли е да извлека плейлистата на този акаунт като .m3u файл, който да заредя като такъв и каналите да вървят, както и при зареждане на акаунта чрез портала и мак адреса ? @Петкови спомена за някакви защити и не пожела да разясни какво има предвид ... Четох, че някои портали имат защита с плей токън, понякога даже и за всеки отделен канал, и тези токъни са динамични и се сменят начесто, през много кратък интервал

Последвайте ни

×
×
 • Create New...