Jump to content

mcmlxx

User
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

mcmlxx last won the day on July 19 2020

mcmlxx had the most liked content!

Community Reputation

295 Excellent

12 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Няма нищо по-различно. Единствената разлика е , че няма закъснение в тайминга на каналите. В xCodes базираните портали, закъснението е с повече от минута понякога. VOD-овете са с филми от торент сайтовете, в някои портали ги качват един път в месеца. Има няколко портала с хубава колекция от концерти и това е. Нищо ново от преди както, когато си бил абонат и сега. Exchange-ват по между си и всички са навързани като свински черва - навсякъде е едно и също... Ценните портали са 4-5 и гледането през тях не става с мак-адреси, както е с всички публикувани тук, а се заобикалят защитите с няколко чал
 2. Има портали , за които няма как да се дадат адреси и този един от тях. Другите са на телекомбул, оптиспринт, евротв, нет1, п2п, корес и новаком. Достатчъно портали се публикуват по форумите, няма нищо по-различно и в министра порталите от България, с изключение на VOD секциите им. Но пък за това си има торент сайтове...Единствено само регионалните телевизии от тези портали са по-ценното съдържание и те са разпръснати навсякъде по различните региони в страната, така че няма как да ги намерите на един портал всичките.
 3. Даниелчо, за да не ти стават такива маймунски задници постовете (те не че не са де) ползвай бутончето за code - горе-вляво, като пишеш постовете си: Ето така е по-прегледно , нали:
 4. На ЛС вече го имаш , за останалите, които са малко по-напреднали - в IPTV мрежата на: http://......ottclub.xyz/iptv/............./1052/index.m3u8 точките, знаете с какво и как да си ги змените
 5. Споко ве момчета. Всичко е по-прекрасно отвсякога. От 10 години не съм виждал толкова много работещи прокси сървъри в БГ и никой да не ги закача, сканира и разпилява из разни пробити форуми по целия свят. Сега всеки е зает да сканира портали и е оставил най-важното - истинския сорс. Какво по-хубаво от това? Нека си публикуват колкото искат портали и мак адреси, това е добре за всички нас, които искаме да гледаме , от там където не сме поканени... и то истински качествен стрийм без намачкан битрейт и закъснения от над 2 минути.
 6. тц, универсален конф за панелите - за ВСИЧКИ - не говоря за мак-адресите....
 7. ми чи то си има универсален конф, даже снимчица е щракнал човечеца - на испански
 8. Не това исках аз - ама карай - и то ще свърши работа . Поздрави от мен

Последвайте ни

×
×
 • Create New...