Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

mcmlxx

Потребител
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

mcmlxx last won the day on May 26

mcmlxx had the most liked content!

Community Reputation

247 Excellent

10 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. На ЛС вече го имаш , за останалите, които са малко по-напреднали - в IPTV мрежата на: http://......ottclub.xyz/iptv/............./1052/index.m3u8 точките, знаете с какво и как да си ги змените
 2. Споко ве момчета. Всичко е по-прекрасно отвсякога. От 10 години не съм виждал толкова много работещи прокси сървъри в БГ и никой да не ги закача, сканира и разпилява из разни пробити форуми по целия свят. Сега всеки е зает да сканира портали и е оставил най-важното - истинския сорс. Какво по-хубаво от това? Нека си публикуват колкото искат портали и мак адреси, това е добре за всички нас, които искаме да гледаме , от там където не сме поканени... и то истински качествен стрийм без намачкан битрейт и закъснения от над 2 минути.
 3. тц, универсален конф за панелите - за ВСИЧКИ - не говоря за мак-адресите....
 4. ми чи то си има универсален конф, даже снимчица е щракнал човечеца - на испански
 5. Не това исках аз - ама карай - и то ще свърши работа . Поздрави от мен
 6. Хахахах - Я да видим сега, дали ще шибнеш някой друг диапазон от това. Паролата е никхейма ти майсторе, ама на кирирлица - да не се затрудняваш да го отвориш - ахахахаха !!!! 05032020.rar Всеки има право да качва, каквото си иска и както си иска, ако ще и уравнение от висшата математека може да му сложи за парола. Ти също може да си публикуваш колкото си искаш портали и макове за тях. Само че не правиш мръсотия на тези, които са ги публикували така - с парола, а на тези, които не знаят как да си пресканират за актуални мак адреси. Айде със здраве и поздрави на всички! хахах -- щял да качва същите портали без пароли - хахаха а- ама наистина ме развесели много - всеки втори сайт за ИПТВ е пълен с мак адреси без пароли - интересни са тези, които са с парола....И дай малко ministra порталчета (като това в архива) - те са предизвикатеклството, а xCodes всеки вече може да ги троши! И сега ще завърша в твой стил, но на български: Разбра ли?