Jump to content

milen112

Banned
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

milen112 last won the day on January 29

milen112 had the most liked content!

Community Reputation

77 Excellent

Recent Profile Visitors

575 profile views
 1. Имах предвид за кънекциите да се спомене колко са максималните допустими и между другото споменах това, че някой го раздаваше на лични. Той е ясно, че е копирано от някъде във нета. Знам, че не си опрял до техните листи. Видял си го някъде във публичното пространство и си решил да го споделиш. Просто някой го е видял преди теб и го раздаваше на лични. same1986 беше ако не се лъжа, но все тая. Теб те знам от доста отдавна. Piraty Sky форума, CWI.... Знам, че си над тези неща.
 2. Майтап да става. Казах го със ирония. Тивито преди време масово се споделяше във форума и нормално Митьо да го затегне. Преди време съм го тествал и вадех макчета, но всеки акаунт искаше идентификация със определен Device ID, който трябва да ти го даде тв провайдъра. Акаунтите бяха изключени със автоматичното добавяне на device и тия безплатните даже със по 3-4 канала вътре за теста не тръгваха. Проксито им и той беше споделено. Общо взето беше разкрит изцяло. Базата му данни от ип адреси не е голяма и може евентуално да се намери проксито, но не знаеш от къде дърпа стрийма и съответно мултика
 3. Точно защото се знаят са ''умрели'', ако бяха читави нямаше да се публикуват публично.
 4. Инфо за начинаещи цък. Гледаш на кой адрес във мултикаста се излъчва и търсиш най напред там канали. Да речем има активни клиенти на 239.20.21.245:5000. Нагласяш плеъра на сканира от 239.20.21.0 до 239.20.21.255. Порта се наглася от 5000 до 5000 във случая. Не е нужно да си играеш със тия програми, които през cmd-то налучкват статуса и порта. Може да се сканира ип адреса за отворени портове от цък от 0 до 65535 и ръчно да се тества. Най често портовете са със 4 числа минимум и тръгват нагоре, тъй че може да пропуснете по малките портове. Много от хората искат просто да се научат и да изпитат т
 5. Със последната версия на SFVIP върви, за по старите версии не върви. Ако имаш проблем си изтрий акаунта на портала и го напиши отново, че като се ъпдейтва от стари версии до по нови и някой път има бъгове със даден портал. За мен лично по старите му версии са по стабилни от към гледане и си карам със SFVIP 1.2.0.80. Лошото е, че някои портали не тръгват, ама при по новите версии ми се случва, както гледам да ми даде черен екран. Изключва се сам при по дълго гледане... Тоя турския изобщо няма какво да го коментирам. Тотален шит и много бъгове поне за моята 64 битова система на Win7.
 6. Дата базата/файла можеш да го разгледаш/отвориш със текстов редактор. Препоръчват ти nootped++ Вътре можеш да разгледаш какви линкчета има и да ги подкараш примерно на vlc player или sm player без да е необходимо да ги сваляш на харда.
 7. Сподели със какво гледаш и от къде и може някой да ти даде адекватен отговор и да тества при него как е.
 8. Това го прочетох, но не разбрах защо му даваш други домейни на същия сървър/портал и затова съм те цитирал. Явно си мислиш, че при близнаците му може да тръгнат нищо, че източника на стрийм реално е един и същ.
 9. Той си го пише на портала/линка. STB не се поддържа. Няма файда да му даваш други домейни на същия портал. Просто портала не поддържа това приложение. Може, със тази примерно цък.
 10. Ако искаш да го подкараш ще ти трябва VPN, който ще повлияе и на трафика, ще ти спадне интернета и не се знае как ще върви портала, ако си на лан кабел към бокса предполагам няма да имаш проблеми, ако не ти се занимава ще ти пратя нещо българско.
 11. Има различни варианти за гледане на портали. Най често срещаните са, IPTV Stalker Player,StbEmu, OTTNavigator. Зависи вече кое ти допада най вече, като интерфейс/меню. Последния е най добър според мен, защото става и за листи и за портали. Общо взето е цялостен пакет от всичко... Другите са по прости и по лесно ще ги разучиш. Аз лично не използвам андроид и само тествам някои неща на емулатор за андроид който е инсталиран на уиндоус. Има хора със боксове, които са ги тествали по дълго и те може да изкажат мнение, но трябва да се пита. Във ютуб има видеа как се настройват/подкарват портали. Ням

Последвайте ни

×
×
 • Create New...