Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

petko1

Потребител
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

petko1 last won the day on October 8 2019

petko1 had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mcmlxx ...Благодаря Ви...думи на място...не зная как може да се справим с тази практика копиране - потавяне и да си мислят, че са напреднали...смея да твърдя - от позицията на член на този форум- има само няколко човека тук заслужаващи уважение за труда, който полагат - включвам с голямо удоволствие и Вас.
 2. парола...подскажи парола...и т. н. - с извинение питащите се интересуват и четат само постове от които желаят да получат готов продукт...да -ще Ви подскажа ...5-6 поста по- нагоре има отговор - Админ - "пак ще кажа.. даже не знам за кой-ли път ще се повтарям който желае паролата на дадена "плейлиста" нека да пише на съответният потребител на ЛС (Лично Съобщение)"
 3. Lambo...Lambo...луд умора нема...моите уважения към Вас, но прекалихте с ентусиазама си...потвърждение - репликата на TIGAR1 - Опитваш да умориш и този ли портал xxxxx...tako ne se radi...и аз съм като Вас потребител на този форум с малка, но съществена разлика - професионално се занимавам с тази материя и знам много добре какво...кога и по какъв начин да се помогне на потребителите
 4. Viking ...моите уважения към Вас...дори и без пари да е - нещо което не може да се гледа не ни трябва...и по скромно...като гледам от учасниците - само двама трима са капацитет -другото е присъствие - включвам и себе си
 5. Благодаря Ви...ето нашия форум вече е полезен...Един бърз въпрос - Един бръз отговор...елементарно е на първи поглед - но е информативно за питащите...
 6. Петкови - "Дали е стара дали е нова маймуните като скочат на клона и тежат, клона се чупи."Моите уважения към Вас,но така написано това определение е отправено към посещаващите този форум .В надпреварата да се трупат мнения се публикуват линкове по метода копиране - поставяне...някой и на момента негодни за ползване, а останалите се сриват до наколко часове или дни и получават за оправдание определението еднодневки.Практиката по другите форуми, които и Вие посещавате е за по продължителна употреба - стабилни листи да се отправят на лични към потребители несправящи се с направата на това, а желаещи да ползват...не желая да влизам в полемика - нищо лично нямам към Вас.
 7. Петкови...здравейте...кое е трудното-ако е боравенето с чичко гугъл - да...като се запита правилно отговора е - Джеймс Хадли Чейс
 8. Здравейте Lanetli - паролата е подсказана коректно от Пиф - Руски авиоконструктор създател на вертолета...
 9. Зравейте...да ...не отваря...коректно е написано...ТЕСТ.TEST. ...а и явно е поместено - няма да може да се гледа
 10. root...Благодаря Ви...радвам се, че е от март месец и работи, но след Вашата намеса явно да споделите линка... след час- два...ден-два ... няма да може да напишете същия текст...нищо лично.
 11. marselo...Благодаря...имате поща...в MIX листата има и това което търсите...в момента е стабилна...сега съм в отпуск и тук на вилата нема редовен нет, като се прибера след 15 дни ще Ви направя EXYU листа. В този уважаван от мен форум виждам има неколко много добри членове справящи се олично с материята която разискваме и те могат да Ви помогнат.
 12. Отговорено преди 2 часа Пиф, моите уважения към Вас, но се включих за да доуточня - marcelo има нужда от работеща exyu lista - по подразбиране на лично.Може би аз нямам представа от това което сте поместили ЯВНО, но marcelo - желае да ГЛЕДА , а не през 10-15 секунди да види какво има в листата...нищо лично...пропуснах да споделя - професионално се занимавам с направата на това което Вие копирате - поставяте, но знам кога... къде и как да го предложа.Благодаря Ви.