Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

petko1

User
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

petko1 last won the day on October 8 2019

petko1 had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

Recent Profile Visitors

717 profile views
 1. активни потребители....с уважение за стремежа Ви да се изявите с публикаций - споделени плейлисти и mac адреси , но моля Ви - не спамете темата...да уважим форума...за всичко друго...дори и цинично - споделяйте си на лично.Благодаря Ви.
 2. stanimirgb...за Ваше сведение - не отворих спойлера да видя какво сте прекопирали...а Вие го определяте и като кражба...не желая да бъда съпричастен с Вашето мнение...Благодаря Ви.
 3. Svircho...с уважение към Вас...Вашите 9 поста до сега са само за към лични съобщения...моля Ви - не приемам Вашето самоопределение "още един простак" а съм в очакване да се съобразявате че сте във форум по предназначение...има една притча...."не с рогата де" ...не желая полемика с Вас.Благодаря Ви
 4. jetcar - Бравооооо...незаменин сте в копиране-поставяне...а имате опция и спойлер да ползвате, но според Вашите разсъждения навярно това не е важно-важното е да се проявим на сайта като разбирачи...в очакване сме...Вие сте "най-добрия"
 5. с уважение към Вас и Вашите 4 мнения към настоящия момент...моля Ви - словестните атаки си споделяйте на лично и то цивиизовано - разводняваме темата -...и по-умерено с определенията - "малоумника" е с доказан принос в този сайт 340/538 а Вие 4/0...не желая полемика - Благодаря Ви
 6. Благодаря Ви...явно нещо не е дооцененo - погрешна практика е към топ потребители, които всеки ден с присъствие и с приноc към форума подобно отношение.
 7. same1986 - "Стига вече дe"... Благодаря Ви че реагирахте...да допиша....а починете малко...много лесно може да се врътне кранчето и топ потребителите знаят много добре как ще стане
 8. Благодаря...но да напомня - сайта се посещава от неограничен брой заинтересовани с различни намерения...нима случайно тук топ потребителите с опит качват с парола на лично - за да отсеят нелоялните...нищо лично...ако и останалите имаxa тази практика - полемиката е излишна.
 9. а какво очаквахте...хубавото е - видяли сте... работи...следват разсъждения - кое как да се качва...
 10. xolidoli...да - активни са няколко топ потребители, много добре запознати с материята, която обсъждаме, въпреки че нямам отношение към "хакнатия"портал ... да Ви споделя - в моята практика, винаги оставам възможност за напреднали да се възползват от определена информация - в противен случай оставаме без работа и затова споделям Вашето кефене.Благодаря Ви.
 11. Здравейте...обратния никнеим помести в още неколко форума и при комшиите това питане...няма нищо лошо... в този форум получи отговор ...имал проблеми...което е "качено" за Вас - работи...yavor1 - с уважение към Вас...практиката в този форум е при запитване, да се подава исканото на лично към питащия...а когато се дава явно - с парола и вече Вие решавате с кой да я споделите...позволете ми да Ви цитирам - "познай защо"...благодаря Ви за уточненията, но моля Ви не спорете тук с топ потребителите ..."познай защо".Нищо лично.
 12. odisei7171...не желая полемика...за Ваше сведение - професионално се занимавам с тази материя...Вашите "консумативи" е преписване и против правилата "качване"...в този форум има доказани топ потребители...все още Ви е рано за доказване, но съм сигурен, че не е ваша разработка - "Ето ви консумативи,където не са копи пейст:" ....
 13. Здравейте ...видях че и Пиф (за което Благодаря) Ви е подал портал за гледане - за да не скучаете в режим карантина ... на ЛС имате и ITALIA tv от моя солидарност.
 14. Благодаря Ви...с 2 мнения, които вече имате ме разубедихте от противното...за да сте по-убедителен - давайте Ваша идея как да се справим със "заразата"...и да не забравите и благодарност да поместите поне за няколкото уважавани от мен потребители които "качват" макове тук за да гледате.
 15. До Коленко...с уважение към Вашата информираност ... да уточня - отговора Ви е спам.Благодаря Ви за активноста