Jump to content

petko1

User+
 • Posts

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

petko1 last won the day on July 3

petko1 had the most liked content!

3 Followers

Recent Profile Visitors

1,344 profile views

petko1's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well
 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post

Recent Badges

244

Reputation

 1. mediah ... "Ако може на лични 20-30 листи стабилни български, да работят до живот, да не накъсват, да не спират, да има 4К, 8 и нагоре К..." Благодаря Ви... и с Ваше разрешение да добавя (често ми се случва) - като им изпратиш да забравят и едно "Благодаря" да напишат. А що се отнася до чара на форума - да допълня ... и съдържание вече.
 2. С teşekkürler... thanks... Тенкю... Thank you... Danke für Alles - форума е на ниво - важното е да има активност. Благодаря Ви.
 3. ... "Малко извън темата е но да си го кажа" - Amazonman - Благодаря Ви за познанието, а относно припомнянето до 50 само MOD и ADMIN могат да Ви улеснят, като премахнат тази порочна практика за благодарност - има емотикони за ползване и ние трябва да се съобразяваме с приетите правила.
 4. 2249 - "Моля за .m3u към Magic tv. Гледам с VLC. Може и на лични." ..."Благодаря, но ..." На лични имате търсеното - за да няма "но". Благодаря Ви.
 5. RAZOR R - "Момчета не сте виновни, че толкова са ви възможностите, но пък се стараете неуморно да се докажете, че има поне малко мозък..." "...за копирането от други форуми да има перманентен бан за този който го прави, както и обратното..." Благодаря Ви за публикацията, но нищо ново и при Вас - линковете, които сте "сканирали" и предоставили във форума сме видяли още преди две седмици по друг форум - с тази разлика, че обясненията не са в български превод. "Успех ''Майстори'' на копирането..." - Ваши размисли. Благодаря Ви
 6. berbatov86 - Прати и на мене благодаря ... Може ли MAC и портал. Благодаря! .... За Diema sport 3 FHD се отнася - в два последователни поста - сходни искания, които е най-добре на лично да поискате от подателя.
 7. berbatov86 - с уважение - това което Ви е необходимо има поместено в този форум, но трябва четене, а и "Тествай... някои работят други не.."- като Ви се изпрати желаното на лични - поне едно "Благодаря" не споделяте - визирам предни съобщения.
 8. sunman76 ...Благодаря Ви....погрешно ме разбирате и тълкувате ...друг е проблема - неуважеие към АДМИНА - въведени правила -спойлер и т.н.Не желая повече полемика .
 9. gvoitse - [Hidden Content]... С уважение за Вашата активност - но ... тази листа работеше повече от два месеца безупречно, а сега с вашата явна публикация няма да работи коректно - може и да проверите. Ваше право - но ...tako ne se radi...
 10. Симеон Иванов, rosenganev, bobocompa - Благодаря Ви - подал съм необходимото на лични...за лична употреба!
 11. kkrumov - "Здравейте, бих искал и аз до помоля за плейлист с български канали. За лично ползване е." Здравейте -молбата Ви е уважена - на лични...Благодаря Ви.

Последвайте ни

×
×
 • Create New...