Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

petko1

Потребител
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

petko1 last won the day on October 8 2019

petko1 had the most liked content!

Community Reputation

68 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. stanimirgb...за Ваше сведение - не отворих спойлера да видя какво сте прекопирали...а Вие го определяте и като кражба...не желая да бъда съпричастен с Вашето мнение...Благодаря Ви.
 2. Svircho...с уважение към Вас...Вашите 9 поста до сега са само за към лични съобщения...моля Ви - не приемам Вашето самоопределение "още един простак" а съм в очакване да се съобразявате че сте във форум по предназначение...има една притча...."не с рогата де" ...не желая полемика с Вас.Благодаря Ви
 3. jetcar - Бравооооо...незаменин сте в копиране-поставяне...а имате опция и спойлер да ползвате, но според Вашите разсъждения навярно това не е важно-важното е да се проявим на сайта като разбирачи...в очакване сме...Вие сте "най-добрия"
 4. с уважение към Вас и Вашите 4 мнения към настоящия момент...моля Ви - словестните атаки си споделяйте на лично и то цивиизовано - разводняваме темата -...и по-умерено с определенията - "малоумника" е с доказан принос в този сайт 340/538 а Вие 4/0...не желая полемика - Благодаря Ви
 5. Благодаря Ви...явно нещо не е дооцененo - погрешна практика е към топ потребители, които всеки ден с присъствие и с приноc към форума подобно отношение.
 6. same1986 - "Стига вече дe"... Благодаря Ви че реагирахте...да допиша....а починете малко...много лесно може да се врътне кранчето и топ потребителите знаят много добре как ще стане
 7. Благодаря...но да напомня - сайта се посещава от неограничен брой заинтересовани с различни намерения...нима случайно тук топ потребителите с опит качват с парола на лично - за да отсеят нелоялните...нищо лично...ако и останалите имаxa тази практика - полемиката е излишна.
 8. а какво очаквахте...хубавото е - видяли сте... работи...следват разсъждения - кое как да се качва...
 9. xolidoli...да - активни са няколко топ потребители, много добре запознати с материята, която обсъждаме, въпреки че нямам отношение към "хакнатия"портал ... да Ви споделя - в моята практика, винаги оставам възможност за напреднали да се възползват от определена информация - в противен случай оставаме без работа и затова споделям Вашето кефене.Благодаря Ви.
 10. Здравейте...обратния никнеим помести в още неколко форума и при комшиите това питане...няма нищо лошо... в този форум получи отговор ...имал проблеми...което е "качено" за Вас - работи...yavor1 - с уважение към Вас...практиката в този форум е при запитване, да се подава исканото на лично към питащия...а когато се дава явно - с парола и вече Вие решавате с кой да я споделите...позволете ми да Ви цитирам - "познай защо"...благодаря Ви за уточненията, но моля Ви не спорете тук с топ потребителите ..."познай защо".Нищо лично.
 11. odisei7171...не желая полемика...за Ваше сведение - професионално се занимавам с тази материя...Вашите "консумативи" е преписване и против правилата "качване"...в този форум има доказани топ потребители...все още Ви е рано за доказване, но съм сигурен, че не е ваша разработка - "Ето ви консумативи,където не са копи пейст:" ....
 12. Здравейте ...видях че и Пиф (за което Благодаря) Ви е подал портал за гледане - за да не скучаете в режим карантина ... на ЛС имате и ITALIA tv от моя солидарност.
 13. Благодаря Ви...с 2 мнения, които вече имате ме разубедихте от противното...за да сте по-убедителен - давайте Ваша идея как да се справим със "заразата"...и да не забравите и благодарност да поместите поне за няколкото уважавани от мен потребители които "качват" макове тук за да гледате.
 14. До Коленко...с уважение към Вашата информираност ... да уточня - отговора Ви е спам.Благодаря Ви за активноста
 15. До Коленко...Вашето "наблюдение па е обратно"... имате основание и го споделяте, но нека всичко да бъде с мярка - кога - къде да се разпространи...нека се помага - има потребители с по-ограничени възможности и те трябва да гледат, но сляпо да се качва ... и то копи пейс- без да се цитира източника и да се представя, че е негова разработка... е тук е недоволството.