Jump to content

petko1

User
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

petko1 last won the day on October 8 2019

petko1 had the most liked content!

Community Reputation

83 Excellent

Recent Profile Visitors

886 profile views
 1. Здравейте...изписва Ви и ...Give reaction or reply to this topic to see the hidden content...с това запитване вече имате 1 мнение - добре дошли в този полезен форум...Благодаря Ви.
 2. viktor1538... "Какво ще рече да работи с една кънекция?"...с уважение за Вашия въпрос - в него е и отговора ... аз докато гледам - Вие не 😊 и обратното.Благодаря Ви.
 3. С уважение към Вашата активност 144/101 - с горенаписаното не съм съгласен, а и много други потребители ще оценят приноса на TIGAR1 за този форум - компетентен за материята която обсъждаме....моля Ви - не обиждайте нашите топ потребители, които са доказали чрез присъствието си, че са полезни за форума.Благодаря Ви,.
 4. С уважение към Вас - загрижен съм за развитието на сайта - като ADMIN нима не Ви притеснява че доктора,same1986,niki7989 и още топ потребители прекратиха участие тук...TIGAR1 помести - "Защо , пречи ли ти нещо?" - Вие със самочувствие продължихте - изпортихте проксито с каналите.Нека уважаваме труда на другите.Запознат съм с правилата на форума и знам че поста ми ще бъде изтрит, но не забравяйте че критиката е градивна.Благодаря Ви
 5. С уважене към Вас и Вашата активност... като предварително знаехте колко ще трае листата с позволение да питам - защо я поместихте явно... по - коректно на лично да е пратена на "Някой си търсеше читава листа с бг канали"... Колкото повече нещо се разпространява, толкова по-малко неща ще се гледат - админите на сървари започнаха да взимат драстични мерки - следят темите и когато видят, че има пробив на сървъра им, подобрявят защитата и филмът свършва.И ако ние не ги пазим скоро ще стане страшно - лично мен не ме притеснява, но поне малко уважение към тяхната работа. Работен плейлист, публикува
 6. same1986...Вие сте уважаван от мен топ потребител.При 534 мнения и 1662 харесвания позволете ми да споделя: по-умерено с БГлистата - споделихте ...95.214...това според мен беше доволно-/вече клекна/...не давайте на лични на непроверени потребители...дайте малко възможност на ...78.83...да поработи-вече е поместена и по други форуми.Нищо лично.Благодаря Ви.
 7. активни потребители....с уважение за стремежа Ви да се изявите с публикаций - споделени плейлисти и mac адреси , но моля Ви - не спамете темата...да уважим форума...за всичко друго...дори и цинично - споделяйте си на лично.Благодаря Ви.
 8. stanimirgb...за Ваше сведение - не отворих спойлера да видя какво сте прекопирали...а Вие го определяте и като кражба...не желая да бъда съпричастен с Вашето мнение...Благодаря Ви.
 9. Svircho...с уважение към Вас...Вашите 9 поста до сега са само за към лични съобщения...моля Ви - не приемам Вашето самоопределение "още един простак" а съм в очакване да се съобразявате че сте във форум по предназначение...има една притча...."не с рогата де" ...не желая полемика с Вас.Благодаря Ви
 10. jetcar - Бравооооо...незаменин сте в копиране-поставяне...а имате опция и спойлер да ползвате, но според Вашите разсъждения навярно това не е важно-важното е да се проявим на сайта като разбирачи...в очакване сме...Вие сте "най-добрия"
 11. с уважение към Вас и Вашите 4 мнения към настоящия момент...моля Ви - словестните атаки си споделяйте на лично и то цивиизовано - разводняваме темата -...и по-умерено с определенията - "малоумника" е с доказан принос в този сайт 340/538 а Вие 4/0...не желая полемика - Благодаря Ви
 12. Благодаря Ви...явно нещо не е дооцененo - погрешна практика е към топ потребители, които всеки ден с присъствие и с приноc към форума подобно отношение.
 13. same1986 - "Стига вече дe"... Благодаря Ви че реагирахте...да допиша....а починете малко...много лесно може да се врътне кранчето и топ потребителите знаят много добре как ще стане
 14. Благодаря...но да напомня - сайта се посещава от неограничен брой заинтересовани с различни намерения...нима случайно тук топ потребителите с опит качват с парола на лично - за да отсеят нелоялните...нищо лично...ако и останалите имаxa тази практика - полемиката е излишна.

Последвайте ни

×
×
 • Create New...