Jump to content

smoke

User
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by smoke

 1. dmtn!? O, той се подвизава от 100 години, макове пд път и над път за него!? Каква драма...пишеш в гугъл дмтн мац ..и бам...
 2. Па да затворим форума? Не е ли това идеята? Да се "раздуват" нещата... Или аз нещо не съм разбрал!? И да раздуя нещата..ето един мак, нямам повече, на калито...mac:00:1A:79:3E:14:AA phone:July 15, 2021, 7:30 pm Ще ми е интересно ако и друг сподели
 3. Да, на село си ходех... докато аз не отидох на село. И когато си отидех, нападах библиотеката на леля...страхотна беше. Сега не е за спорта, както писа друг колега по-надолу, а за знания. Колкото и невероятно да звучи. Както и да е, няма да разберете. То и @niki7989 не разбра, че бокс може да се клонира Ида, именниците, да сте живи и здрави. Да се слави името ви, не в криминалните хроники, а в благотворителноста.
 4. аха, значи си се бъзикам сам. Нали за клонинг на бокса? Щото аз така гледам телевизия, клонирам си нечий бокс. И не, не ме вълнува. Котето гледа тв..
 5. Аз също съм новобранец, и се смятам за учтив, от моя опит да споделя, няма такова нещо като сигурна листа. Има листи, които работят, но не знаеш защо и колко време. Това, което аз разбрах, е че е възможно, нека кажем, да направиш клонинг на бокса, и тогава може да си много сигурен, че ще гледаш дълго време. Но ...кой гледа ТВ!?
 6. е тези пък ако не са свалени отдавна..както каза колегата, много познати портали, отдавна се разнасят насам натам...но слава богу - стабилни прост скан дава макове, колегата е дал достатъчно. нищо ново под слънцето
 7. Уважавам труда ти, но какво му е интересното на портала!? Обаче е интересно как този мак 00:1A:79:01:81:31, като го потърсиш в гугълта излиза много пъти...интересно...щъкал е по доста сайтове.
 8. Така е, така е, всеки си защитава труда, дали чрез достъп до файловете ви или до камерата... Ако някой ви каже, внимавай пред теб има стена, ще продължиш ли? Въпрос на личен избор е дали да слушаш какво те съветват и какво да правиш.
 9. Ох, стана шумно около този портал. Между другото, пълен член е на кой, "администратора: - "администраторът", преди кой, коя..и т.н, запетайка Бях си казал да не отговарям на ..как да кажа... неграмотни постове, но стана много шумно за този портал. И с риск да ядосам доста хора, па що не ето:
 10. "Моля", "Може ли", "Бихте ли"... така са ме учили, че се пита. Заповедни изречения, не бих исползвал когато търся нещо. В 2х има доста

Последвайте ни

×
×
 • Create New...