Jump to content

smoke

User
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

smoke last won the day on December 6 2020

smoke had the most liked content!

Recent Profile Visitors

377 profile views

smoke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputation

 1. качваш го в дропбокса и му вземаш линка... Продължаваш да се занимаваш с глупости Посъветвах те, минал съм по твоя път. Губиш си времето. Слагай един сателит..булсат, виваком...колега по-горе предложи...това което правиш нЕма да стане.
 2. Явно майка ти има интернет, щом има интернет, има и доставчик на тв, ако няма, има много БГ доставчици, които предлагат услугата. Не разбирам, защо тормозиш жената!? Нямаш 4 кутии цигари на месец да и осигуриш добра ТВ? Когато знаеш какво означаа ТВ-то за хора на нейната възраст!? Момче, не се занимавай с глупости, това тука е за спорта, освееен, ако не му разбираш, но не става за майки. Или..аз си мислех, че набарх якото сега, безплатна ТВ и ще се похваля на мама, колко съм яко, осигурявам и БЕЗПЛАТНА телевизия....... пфуууу...
 3. dmtn!? O, той се подвизава от 100 години, макове пд път и над път за него!? Каква драма...пишеш в гугъл дмтн мац ..и бам...
 4. Па да затворим форума? Не е ли това идеята? Да се "раздуват" нещата... Или аз нещо не съм разбрал!? И да раздуя нещата..ето един мак, нямам повече, на калито...mac:00:1A:79:3E:14:AA phone:July 15, 2021, 7:30 pm Ще ми е интересно ако и друг сподели
 5. Да, на село си ходех... докато аз не отидох на село. И когато си отидех, нападах библиотеката на леля...страхотна беше. Сега не е за спорта, както писа друг колега по-надолу, а за знания. Колкото и невероятно да звучи. Както и да е, няма да разберете. То и @niki7989 не разбра, че бокс може да се клонира Ида, именниците, да сте живи и здрави. Да се слави името ви, не в криминалните хроники, а в благотворителноста.
 6. аха, значи си се бъзикам сам. Нали за клонинг на бокса? Щото аз така гледам телевизия, клонирам си нечий бокс. И не, не ме вълнува. Котето гледа тв..
 7. Аз също съм новобранец, и се смятам за учтив, от моя опит да споделя, няма такова нещо като сигурна листа. Има листи, които работят, но не знаеш защо и колко време. Това, което аз разбрах, е че е възможно, нека кажем, да направиш клонинг на бокса, и тогава може да си много сигурен, че ще гледаш дълго време. Но ...кой гледа ТВ!?
 8. е тези пък ако не са свалени отдавна..както каза колегата, много познати портали, отдавна се разнасят насам натам...но слава богу - стабилни прост скан дава макове, колегата е дал достатъчно. нищо ново под слънцето
 9. Уважавам труда ти, но какво му е интересното на портала!? Обаче е интересно как този мак 00:1A:79:01:81:31, като го потърсиш в гугълта излиза много пъти...интересно...щъкал е по доста сайтове.
 10. Така е, така е, всеки си защитава труда, дали чрез достъп до файловете ви или до камерата... Ако някой ви каже, внимавай пред теб има стена, ще продължиш ли? Въпрос на личен избор е дали да слушаш какво те съветват и какво да правиш.
 11. Ох, стана шумно около този портал. Между другото, пълен член е на кой, "администратора: - "администраторът", преди кой, коя..и т.н, запетайка Бях си казал да не отговарям на ..как да кажа... неграмотни постове, но стана много шумно за този портал. И с риск да ядосам доста хора, па що не ето:

Последвайте ни

×
×
 • Create New...