Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

karata

Потребител
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Благодаря,martinstz!Да за портали.Защото по сайтовете публикуват едните и другите затова попитах.Още веднъж благодаря.
  2. Привет!Много съм научил от този форум и за това го харесвам.Гледам да не досаждам с въпроси.Но сега изникна проблем и моля за помощ.Имам генератор за мак адреси ,но не мога да получа макове в този вид - 00:1a:79:ab:4f:ca.Всичките да бъдат с малки букви.Опитах различни варианти, но не се получи.Например до тук става-00:1a:79:ab:4f,но последната двойка пак е с големи букви.Или трябва да работя на парче и после да сглобявам?Или да ползвам друга програма?Как да постъпя и кой е пътя ?
  3. Ако някой ползваCherryPlayer ,може ли да ми пише защо след като го заредя с плейлист работи добре около 40 секунди и веднага повтаря същите картини.Потока не е непрекъснат.Прави постоянни повторения.Включвам канала на ново пак работи с продължаване предаването и пак повтаря това което съм видял.Може ли да е от настройките?Доста си поиграх с настройките но продължава да повтаря.Моля за помощ!