Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

zdravkos

Потребител
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

225 profile views
  1. Microsoft отново са се изложили с последните ъпдейти! Актуализацията KB4535996 причинява проблеми в работата на системата! Актуализацията в Windows 10 KB4535996, пусната в края на февруари 2020 г., трябваше да подобри търсенето в операционната система, както и да отстрани важни недостатъци и грешки, но всъщност разстрои работата на системата! За съжаление се получава точно обратното! Ето линка с бъга , както и признанието на Микрософт за грешката им> Microsoft: Деинсталирайте последния Windows 10 ъпдейт !
  2. 🥃 Glenmorangie Extremеly Rare Вода на сутринта и леда после на челото за малко 😉
  3. Ъпдейта е налице от няколко дена - "Art Service-Pack" : Windows 10 Version 1909 Следвайки новата политиката найстина няма големи разлики спрямо предишната версия 1903! По-скоро козметични проемни - нотификациите в Инфо центъра - звукът може да се изключи напълно, по-бърз календар/ от десктопа може да се добавят термини, не е нужно да се стартира апликацията, при Стартменюто вече е достстъчно да се задържи само курсора на мишката върху изключване или нов старт и готово... не е нужно да се натискат бутоните, Алекса директно при заключен дисплей! Кортина е на изчезване от Windows 10. Останалите подобрения са в производителността и сигурността!
  4. Промяната на политиката с "тегавите" ъпдейти найстина е добра новина! Есента ще пуснат един вид "Art Service-Pack", в който ще има подобрения в сигурността и работата( performance ).