Jump to content

zdravkos

User
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

473 profile views

zdravkos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

 1. Ами написал е, че всичко е за спорта 😆 не опира до гледането на телевизия! Кой разбрал, разбрал....
 2. Microsoft отново са се изложили с последните ъпдейти! Актуализацията KB4535996 причинява проблеми в работата на системата! Актуализацията в Windows 10 KB4535996, пусната в края на февруари 2020 г., трябваше да подобри търсенето в операционната система, както и да отстрани важни недостатъци и грешки, но всъщност разстрои работата на системата! За съжаление се получава точно обратното! Ето линка с бъга , както и признанието на Микрософт за грешката им> Microsoft: Деинсталирайте последния Windows 10 ъпдейт !
 3. 🥃 Glenmorangie Extremеly Rare Вода на сутринта и леда после на челото за малко 😉
 4. Ъпдейта е налице от няколко дена - "Art Service-Pack" : Windows 10 Version 1909 Следвайки новата политиката найстина няма големи разлики спрямо предишната версия 1903! По-скоро козметични проемни - нотификациите в Инфо центъра - звукът може да се изключи напълно, по-бърз календар/ от десктопа може да се добавят термини, не е нужно да се стартира апликацията, при Стартменюто вече е достстъчно да се задържи само курсора на мишката върху изключване или нов старт и готово... не е нужно да се натискат бутоните, Алекса директно при заключен дисплей! Кортина е на изчезване от Windows 10. Останалите подобрения са в производителността и сигурността!
 5. Промяната на политиката с "тегавите" ъпдейти найстина е добра новина! Есента ще пуснат един вид "Art Service-Pack", в който ще има подобрения в сигурността и работата( performance ).

Последвайте ни

×
×
 • Create New...