Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

Compare

User
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Така не е на добре ! Надявам се искрено че ще намерите и двамата време да се коригирате .
 2. Докладвай Здравейте как мога да извадя стрийм линкове, плейлист ,m3u,m3u8 от Smart IPTV програмата? Програмата Smart IPTV е на телевизор Филипс 2018г. без руут инсталирана ? Благодаря предварително на отзовалите се.
 3. http://www.iptvtools.net/?svc=check Един линк с който можете да проверите дали IPTV листата е актуална.
 4. Хардисковете от WD My Book Live Duo на Synology DS216j да се преместят без да се губи информация ,възможно ли е?
 5. Ос-та е Windows 10 1903 преинсталирах го няколко кратно ! Намерих къде е проблема ,много време и нерви ми отне докато се стигна до извода че е от разклонителя който черпи ток. Сменях биос батерията да не е от нея случайно, копчето вадих няколко кратно и пак го поставях какво ли не беше .... Сега съм доволен, щях да го продавам, а ми харесва производителността и големината.
 6. На какво може да се дължи проблема с многократно натискане на POWER бутон докато се стартира компютъра? Трябва да натисна много пъти копчето за стартиране на компютъра докато се стартира? На какво може да се дължи тоя проблем ? Идеи ,предложения как да го оправя да се стартира от първото натискане на бутона както си му е реда? Машината е Intel NUC i5
 7. Как да си генерираме сами PlayList за Smart IPTV? Какви варианти, възможности предлагате или има за да се гледа Smart IPTV за по дълго време?