Супер Оферта

★ Искаш безплатен домейн ... https://твоятсайт.com, net, org, info, eu ... тогава може да се включиш в нашата игра ... "Free domain for you"

Compare

Потребител
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral
  1. http://www.iptvtools.net/?svc=check Един линк с който можете да проверите дали IPTV листата е актуална.
  2. Хардисковете от WD My Book Live Duo на Synology DS216j да се преместят без да се губи информация ,възможно ли е?
  3. Ос-та е Windows 10 1903 преинсталирах го няколко кратно ! Намерих къде е проблема ,много време и нерви ми отне докато се стигна до извода че е от разклонителя който черпи ток. Сменях биос батерията да не е от нея случайно, копчето вадих няколко кратно и пак го поставях какво ли не беше .... Сега съм доволен, щях да го продавам, а ми харесва производителността и големината.
  4. На какво може да се дължи проблема с многократно натискане на POWER бутон докато се стартира компютъра? Трябва да натисна много пъти копчето за стартиране на компютъра докато се стартира? На какво може да се дължи тоя проблем ? Идеи ,предложения как да го оправя да се стартира от първото натискане на бутона както си му е реда? Машината е Intel NUC i5
  5. Как да си генерираме сами PlayList за Smart IPTV? Какви варианти, възможности предлагате или има за да се гледа Smart IPTV за по дълго време?