Jump to content

exsonal

User
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

exsonal's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare

Recent Badges

55

Reputation

 1. Бате и ти си много активен , от както е така рейт системата!Айде не коментирай толкова остро! Всеки може да пише колкото си иска , това е форум а ти специално стана доста активен с копираните линкове. Та в тоя ред на мисли...сещай се сам !
 2. а защо мислиш че знам съкращенията на всички доставчици ? Благодаря ти за отговора , ще потърся !
 3. Добро утро! Колеги да ви попитам , една листа имах с 3-4 канала за филми GCN или нещо такова.Искам да попитам към кой оператор ги има тези канали? Благодаря предварително!
 4. Това е форум за споделяне.Който не иска да споделя да не го прави.Аман от моралисти и от типа``тва си е за мене никой няма да го гледа``щом по един или друг начин е стигнало до публичното пространство , не е лично твой.Платете си и си ги пазете.Големи дебати голямо чудо , все едно на масата му седна някой и му изяде таратора с вилица..
 5. Здравейте колеги. Искам да попитам за някакъв портал или онлайн плейлист с филми? За лично ползване е и ще съм благодарен ако някой има да сподели на ЛС . Благодаря предварително !
 6. Има разширения , които АКО колегата ги постне няма да се вижда линка Но май няма смисъл , действай с copy/paste !
 7. А с какво пробваш , защото при мен бачкат без проблеми !? Благодаря на колегата !
 8. m3u БГ канали .Общо взето има всичко без диемите!Парола на ЛС ! Има и други държави , при интерес пак на ЛС! Iptv BG.rar
 9. Би било чудесно , защото е очевадна липсата на доста колега..Аз лично съм свикнал с форума дори сутрин си пия кафето тук , преглеждам , качвам си тествам си а и предполагам не само аз го правя Не правете от нещо нищо Успешен ден на всички !
 10. Не е проблем и 20 евро да са на месец , мисля че го коментирахме на ЛС .Когато има удобна система за разплащане а не само PAYPAL мисля , че доста хора бихме платили не , защото ще ни праща някой или ще виждаме постове а за да сме си полезни взаимно
 11. Колеги ползвам OTT Navigator-a на андроид бокс , но така и не попадам на портал , който не буферира през 4-5мин.Много ще съм благодарен ако някой помогне на ЛС с нещо свястно.Не държа да е мега листата..Стигат ми основните БГ ! Благодаря предварително !

Последвайте ни

×
×
 • Create New...