Jump to content

exsonal

User
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Би било чудесно , защото е очевадна липсата на доста колега..Аз лично съм свикнал с форума дори сутрин си пия кафето тук , преглеждам , качвам си тествам си а и предполагам не само аз го правя Не правете от нещо нищо Успешен ден на всички !
 2. Не е проблем и 20 евро да са на месец , мисля че го коментирахме на ЛС .Когато има удобна система за разплащане а не само PAYPAL мисля , че доста хора бихме платили не , защото ще ни праща някой или ще виждаме постове а за да сме си полезни взаимно
 3. Колеги ползвам OTT Navigator-a на андроид бокс , но така и не попадам на портал , който не буферира през 4-5мин.Много ще съм благодарен ако някой помогне на ЛС с нещо свястно.Не държа да е мега листата..Стигат ми основните БГ ! Благодаря предварително !
 4. Здравейте колеги! Някой ако има И има желание , търся m3u поне с основните БГ канали. Благодаря предварително !
 5. Колеги , искам да ви попитам за някакъв портал или някакъв лист за Румънския сериал Влад ? Страшно ще съм ви благодарен ако има някаква опция. Благодаря предварително!
 6. Имам едно питане , към по-разбиращите и ако някой може да ми помогне на ЛС ще съм благодарен.Местния интернет доставчик , пусна IP телевизия за която имах тест период от една седмица и ми допадна.Питането ми е може ли да се извади някак МАК адрес , защото принципа и на работа е с регистрация по мак.Ползвам им интернета , изтеглих си приложението и при пускане само ми регистрира андроид бокс.Ако не живи и здрави. Благодаря на всички предварително!
 7. Едва ли има малоумни,които не са наясно че така постната парола ще умори листата!Говоря за съвсем друго ама няма значение,изобщо не мисля да влизам в дебати !За по-лесно с ПАРОЛА НА ЛИЧНО относно колегата със стажа .. ми колега напиши парола на ЛС само за потребители със стаж не за всички и готово.Живи и здрави всички , другото са бели кахъри
 8. Относно парола на ЛС някои колеги PR ли си правят не знам , но като не искаш да помагаш ПРОСТО не го поствай!3 дни чакам такава парола,НО добре че има и други които помагат !Искам искрено да Благодаря на колегата filankishiev не за друго аз нямам много свободно време , но детето с огромен интерес разглежда камери , канали и.т.н!
 9. Ето и нещо от мен скромно,но което е в зелено работи без грешка ! [Hidden Content]_-_-_ Аз ползвам VLC .
 10. Здравейте колеги.Търся лист m3u само с БГ канали не ми трябват изгъзотини

Последвайте ни

×
×
 • Create New...