Jump to content

pe6ogo6o

User
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pe6ogo6o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

18

Reputation

 1. За 2 евро на мес. може да има листа, която няма нищо общо с тестовите, рекламните,еднодневните листи, пробитите Астри и проксита, които се публикуват тук. Списък на лични, че тук ще искате пари, за да се видят каналите.
 2. Има, ама тук се пускат огризки, които са за боклука. В противен случай и читавото ще стане такова.
 3. Той си казва: "да я трепете че много се задържа". Това му е явно целта, както и на гсн.
 4. А рилейката защо, като не излиза на статус. и кел файда, че ще ги имат, като няма да стават за гледане?
 5. Не, смениха политиката на достъпа - сега е с регистрация. Линка до json листата е същия.
 6. Споко. Тук всички сме аматьори. Профитата не пишат, за да не се излагат. А какво значение има от къде са адресите и съответните домейни. Не е ли по-важна политиката и защитите да се знаят?
 7. За теп-меп няма никакво значение. Апела ми е към всички, да използваме тези средства за обмен на информация интелигентно, а не да плющим директно читави ресурси. Нямам лично отношение, още повече, че ги предоставяш сравнително дискретно и надявам се на надеждни членове.
 8. Такива "помощници" помагат единствено да се скапят листите по-бързо. БГ листа се скапва мн. лесно от българи-комплексари, опитващи се да бъдат по-значими, отколкото са в собствените си и в очите на другите и по-специално в БГ форуми и няма значение кога, от кого и къде е била пусната преди това. За разлика от предната, тази работи(еше) все още добре.
 9. Не знам какъв си такъв виетнамски админ, ама това няколо см по-нагоре и 1/2 час преди теб го публикува Иван00 и то не само тук, само че, мн. по-интелигентно - админите от Виетнам не са ли чували за спойлер.

Последвайте ни

×
×
 • Create New...