Jump to content

jetcar

+Client
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

jetcar last won the day on December 18 2020

jetcar had the most liked content!

Community Reputation

79 Excellent

Location

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. И все пак не бъди краен! Времената са такива! Колкото повече съвестни и разбиращи пичове и по-голям интерес от такива,като нас,от втора и трета ръка! Надявам се да размислиш и да сме един отбор и за в бъдеще! А то бъдещето,кой знае,колко и до къде?!? За това да благодарим за всеки ден!Благодаря Ти!
 2. Браво! Отново похвално! Аз пък се юрнах с какво ли не,докато се сетя...четници,герой,възстатанници,Епопея на забравените....но това е начина да споменем ...забравените! Поклон! Честит празник,Българи! Българио,за Тебе Те умряха, една бе Ти достойна зарад Тях, и Те за Теб достойни,майко бяха... И Твойто име само,кат мълвяха... Умираха без страх! Иван Вазов
 3. Благодаря! Аз имам подобен,но въпроса е ,че така се прави,без фамилиарничене!Нека го видим и простосмъртните! Какво лошо има в това да провериш плейлиста дали е активен и т.н?!? Пиф - Жив и здрав!
 4. Не знам,дали е заради 5-те долара достъп,но антивирусната ми полудя!!!Не-мерси!По добре,като Niki-полезно! Но надали! Най-малкото с парола!:)
 5. Дали някой знае алтернатива -домейн на тези: Благодаря! [Hidden Content] [Hidden Content]
 6. [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content]
 7. То най-добре един онлайн курс-сега е модерно! И Аз се записвам!Не знам,как-признавам си!Бих искал да отметна този пропуск,за да мога да помагам и Аз за в бъдеще! Благодаря предварително!

Последвайте ни

×
×
 • Create New...