Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

jetcar

User
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

jetcar last won the day on October 28

jetcar had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Работи си портала!Ако не е сварил някой за мак,нека да ползва стари от тук:http://ip-televizyon.com:8080/c/ и тук... http://gladio.tv:8080 пак качени от ivan0 по- на зад във форума! Пича е качил новия домейн,защото ми се струва,че старите-по-горе вече не бацат! Благодаря ivan0
 2. Напълно споделям,като се надявам да си тръгне по старо му!Нека ни е радостно и леко на душите! Я вижте Бог,какво е сътворил ,каква красота е на вън ...и има за всички!От друга страна винаги е така-има си по-буйни момчета,не че са лоши,но по,бързо кипва в тях!Помислиш си,че е абсолютен лумпел,а той вземе,че постне нещо,което е красиво и си личи,че се е трудил доста,за да го направи така и да ни го предостави,да го сподели с нас!Да благодарим! Не казвам,за тези,който не подлежат на общество,а я карат,като единаци и само се зъбят,тях е по добре един по един да задгърбим и Те ще го разберат-няма на къде!Кой знае,какво им е на главата-времената са трудни!Хайде да си подадем ръце и да забравим за лошите думи! Хубав ,ползутворен денза Всички! Поздравявам Ви с товапрекрасно музикално настроение-чудесно радио,нека ни сплоти!
 3. То е ясно ,че няма да се гледа tivi.bg,някой,ако се смили,да прати на лично за http://rn-tv.com/ww Ще съм много благодарен и задължен!
 4. ianpav направи,като мен! създай си един черен тефтер и който Ти откаже помощ,или се бъзне с Теб,бум вътре и не се знае ,знае ли се дали няма да му потрябваш някога за нещо и обратно-има още хора,заради,който е приятно да се посещават такива форуми! Да са живи и здрави!За тази цел е белият тефтер-прииска Ти се някой път да споделиш нещо,което е рядко и Ти е грабнало сърцето,да зарадваш някой,който Ти е помогнал или доставил радост!И хоп-правиш денят му хубав и му напомняш,че е добър човек,даже в тия трудни времена!Хубав да е следобеда на всички!