Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

jetcar

Потребител
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jetcar last won the day on June 10

jetcar had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jetcar

  VPN и Proxy

  Благодаря,отново,Pac75 ! Инсталнах nordvpn логнат съм-отчита ми до кога! Не мога обаче да се канектна където и да е!Пробвам и на автоматично и на всички държави по избор и с чавка на CyberSec и без ,не знам на use TCP i Custom DNS да пипам ли нещо?!?
 2. STB EMU PRO >целия текст на този адрес: http://gotv.one/stalker_portal/c/index.html > Mak adres > Bluestack >Vpn > Германия или Испания ! Това е ! Наистина се нуждая от инфо за: как се прави vpn на Андроид защото не мога да подкарам nord vpn да конектва на бокса може би някакви настройки... или за прокси vpn да пробвамтака,че ако имате линк ще съм благодарен! Лека!
 3. Добът ден! Някой има ли да се е справил с http://gotv.one/stalker_portal/c/index.html ,че ми писна вече! Vpn.. с нищо не става! Мъча се още,защото го подкарах по този начин на компа на Bluestack -андроид платформата, по горе описания начин и на vpn Германия,но не мога на андроид бокса! Искам го там,защото компа е слабичък,все отлагам с тези пандемий да го постегна да се държи по-мъжки! Благодаря предварително,ако дай Бог има някой да помогне!Може и на лично! Много е важно за мене!За съжаление нямам излишни макове,за сега!Ако някой иска да помогне човешки -да заповяда и нека му се връща добрината!Спорен ден!.....Моля Ви!
 4. Отново се оказа прав! Благодаря Ти! Жив и здрав!Само нещо на андроид бокса не мога да го подкарам,макар и с vpn , макар и по същия начин със същия vpn!,Има нещо ...не ми светва,обаче ... дава Cannot load portal:connection error::ERR_EMPTY_RESPONSE
 5. Добър да е деня за всички! Някой отваря ли това чудо?!? Аз не мога да се справя! http://diablo-pro.com:25461/c/
 6. Ехааа,Браво Niki! Подреден човек си! Ще падне сега чистене на доста Домейни,заемащи само място...Благодаря! Ето и един от мен:http://185.125.230.128:8080/c/ хубава вечер на всички!
 7. Ако държиш на STB EMU ,пробвай,чрез Bluestacks платформата,може да стане и без vpn,опитай!Има доста портали вече,които на андроид бокса са ТЦ...в STB Emu,но ме спасяват в Bluestack,е вярно е,че предимно с vpn...Успех!