Jump to content

biglubo

User
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

biglubo last won the day on August 30 2020

biglubo had the most liked content!

Community Reputation

96 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Какъв пиар бе човек.Като не знаеш защо се прави, питай и някой ще ти каже.Прави се, за да не се разнесе листата по знайни и незнайни форуми и да умре геройски за нула време.Никой не е длъжен да дава каквото и да е тук.Ако реши ще даде и негово е правото да решава на кого да го даде и на кого не.И на мен не са ми давали винаги, но няма какво да се сърдя.Така е решил човека, така е направил.Негово право си е.
 2. Официалната версия работи като демо.Можеш да и сложиш един портал и да видиш как работи.
 3. Няма кракната версия, а най-вероятно няма и да има.Нл не е голяма загуба, защото не показва отделните държави и трябва да превърташ доста за да стигнеш до където трябва.А и не можеш да сложиш допълнително ЕПГ.С една дума, не е много удобно за портали.
 4. Това че портала работи, не означава че можеш да извадиш от него работеща листа.Порталите от които можеш да извадиш работеща листа стават все по-малко.
 5. Аз не искам наготово.Нямам и нужда.Искам да се науча.Ето онези трите дето ги даде с малко помощ успях да ги извадя.Но сталкерите са ми тъмна индия.Не знам от къде да почна.Иначе чета редовно.Не бих отказал малко помощ, може и на лично.
 6. Може да е секунди, ама ако знаеш как:) Ако е като мен и не знае как и векове няма да стигнат:)

Последвайте ни

×
×
 • Create New...