Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

biglubo

Потребител
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Пускат си се и съвременните приложения.Имам един амазон стик в службата и всичко си върви на него.Е вярно че е бавно заради малкото РАМ, но за телевизия става.Stbemu си върви, коди също.Е 4к няма да тръгне, но FHD без проблем.
 2. За вас последно, за други първо. Първо посъветвах човека да потърси този, който му е инсталирал програмите, защотл явно не познава друг, който разбира.
 3. Как да ги върне тези фабрични настройки, като вижда само черен екран?Ако ти знаеш начин, без да зареди андроида, кажи. Нищо чак толкова драстично няма в префлашването на един бокс.
 4. Един админ би трябвало сам да може да се оправи;) Говори с този, който ти го е настройвал.Сигурно трябва да се префлашне.Не е кой знае колко сложно.Можеш и сам да пробваш, но ще трябва малко да почетеш по въпроса.
 5. Чакаме ти да сложиш някой български лист с парола.Първо мнение и правиш забележка на човек, който побликува най-стойностните неща.
 6. Човека пита за тв бокс, ти му предлагаш нещо, което няма нищо общо с тв бокс.
 7. Върви ли нормално листата?Не насичат ли каналите? Линка не можах да го отворя, но в алиекспрес има много предложения и винаги съм се питал дали вървят нормално.
 8. Тия. m3u линкове генерирани от портали ползва ли ги някой и ако да, как?Повечето са еднодневки, други изобщо не тръгват.Имах идея да си подредя каналите, които ме интересуват, да ги сложа в някой хубав плеър, да им настроя лога, ЕПГ и да си ги гледам, но нещо не ми се получава.Ако тези линкове не вършат работа, защо ги постват навсякъде?
 9. За LG има едно приложение Smart STB.Пробвай с него.При мен не тръгва и не знам до колко върши работа.За плейлист според мен най-доброто приложение е. https://siptv.app/news/ Можеш да пробваш и SSIPTV и OTT .
 10. Канали за какво?Къде ще се гледат, с каква програма? Иначе БГ канали назад по форума колкото искаш.