Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

biglubo

User
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

biglubo last won the day on August 30

biglubo had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Неговите са най-смислените постове, не разбра ли?Огромна загуба за човечеството е този изтрит пост:)
 2. Искам да помоля за помощ.Не знам дали е точно по темата, но има нещо общо. Става дума за андроид.Имам една програма, която тръгва само с VPN. Въпросът ми е, има ли как да направя така, че като пусна тази програма да се включва VPN, а като спра програмата да се изключва?Или да има такъв VPN за андроид, на който мога да му казвам само трафика на тази програма да минава през VPN, а за останалите да не важи.Благодаря предварително.
 3. Аз си ги гледам с. TiVimate, ама хубавото на онзи портал е че можеш да връщаш програмите.
 4. Какво е виновен danielo13? Един два мака като ги пусне тук и се прецакват за минути.Никой не може да гледа.Като ги пусне на няколко човека все има надежда поне някой да гледа.
 5. Порталът с този MAC работи. При мен на таблета не тръгна, но на бокса MAC работи.Явно е претенциозен портала, но маковете на danielo13 работят. Даниело ме помоли да не споделям паролата, така че моля не ме молете.А и МАС адреса е само един в архива, и сами се сещате какво ще стане, ако стане публичен.
 6. Че и обижда и заплашва, ама на лично.Не смее пред всички смелчагата.
 7. " Петкови 131 Начало на разговор: преди 11 часа Мухльо, айде в кюпа при останалите. И до скоро със следващия си акалнт" Голямо възпитание показа Петкови.Браво!