Супер Оферта

★ Welcome to our new TelegraM Group "Softinfo Bulgarian" //// "Softinfo International [English]"

biglubo

Потребител
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

biglubo last won the day on August 30

biglubo had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Че и обижда и заплашва, ама на лично.Не смее пред всички смелчагата.
 2. " Петкови 131 Начало на разговор: преди 11 часа Мухльо, айде в кюпа при останалите. И до скоро със следващия си акалнт" Голямо възпитание показа Петкови.Браво!
 3. И за какво да го е яд?Не е толкова сложно да се намери без срочен мак и адрес.Колко е безсрочен и колко ще изкара е друг въпрос.
 4. Какъв е проблема, на бокса да му сложиш VPN и да си върят и там блокираните макове?
 5. За мен различното е това, че може да връщаш програмите назад.Това ми е ценното на тези портали.Освен това имат и EPG, което липсва при повечето чужди портали.Честно казано, не виждам какво толкова дават по тези регионални кабеларки, че са толкова търсени и кой ги гледа.
 6. Пускат си се и съвременните приложения.Имам един амазон стик в службата и всичко си върви на него.Е вярно че е бавно заради малкото РАМ, но за телевизия става.Stbemu си върви, коди също.Е 4к няма да тръгне, но FHD без проблем.
 7. За вас последно, за други първо. Първо посъветвах човека да потърси този, който му е инсталирал програмите, защотл явно не познава друг, който разбира.
 8. Как да ги върне тези фабрични настройки, като вижда само черен екран?Ако ти знаеш начин, без да зареди андроида, кажи. Нищо чак толкова драстично няма в префлашването на един бокс.
 9. Един админ би трябвало сам да може да се оправи;) Говори с този, който ти го е настройвал.Сигурно трябва да се префлашне.Не е кой знае колко сложно.Можеш и сам да пробваш, но ще трябва малко да почетеш по въпроса.