Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

rvdv

Потребител
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. И при мен вървят ,ползвам друг VPN но ми прави вречатление лошото качество на каналите. Преди бяха почти перфектно ХД ,сега е някакъв мазгоч.
 2. Колеги защо си мислите че откривате топлата вода. Пароли, кодове?? Това да не ви е сейфа на Златният трезор. Всичко което публикувате с или без пароли тук преди това е публикувано в още един бюлюк сайтове и видяно от един бюлюк хора . Бъдете по широко скроени .
 3. Колеги, бих помолил за едно списъче на всички читави STB EMU плеъри за които се сещате.Имам предвид тези на които директно се задават портала и MAC адреса а не коита работят с юзър и парола. Благодаря.
 4. Ясно, не е лоша групата, просто мислех че е нещо ново и различно по начина по който я представи. Иначе браво за старанието ,има доста неща.
 5. Пич кажи че въпросното видео е урок за настройване на STBEMU. Има и МАК адреси които може да се видят и по форумите .Да не си губят хората времето с тегления и тем подобни.
 6. Не искам да разводнявам темата но ставаш смешен. Дали си Ромел 75, Pac75, бай уй 75, все си си ти. Не ме карай да пействам твои постове от друг форум. Начин на изказ, тематичност, всичко е едно към едно. Не знам какво гледаш и слушаш,но чак да ме затрупаш с неща за които не съм чувал?? Изхвърляш се като ч...я на пясък без да ме познаваш. На профайлър ли се вживяваш не знам. Намери един мой пост тук в който съм искал нещо от някого. Това че пиша малко и не търся публична изява не значи че няма какво да гледам, нито си ям доматите с колците. Капиш??
 7. Romel75, а престани да хленчиш като девица да .. й Хиляди акаунти по форумите едни и същи тъпотти пишеш навсякъде .
 8. Здравейте колеги !Нов съм в занаята и ще съм ви много благодарен ако ми помогнете и обясните как се търсят адреси на мак портали. Благодаря предварително.