Супер Оферта

★ Welcome to our new telegram channel "SoftinfoHelping"

Killop

Потребител
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ако си платиш при пирати или легално доставчици и клонираш МАС-а можеш ли да гледаш на два-три тв/устройства едновременно? Могат ли да те хванат, ако може да се гледа?
 2. http://mu02.v2iptv.com:8880/get.php?username=testz339&password=42616523&type=m3u_plus&output=mpegts http://vo01.mohdtv.com:8880/get.php?username=hstest048&password=NPUk9tvG6A&type=m3u_plus&output=mpegts
 3. Искам, като пусна филма през Коди да търси субтитри в аддоните за субтитри на Коди. В момента така гледам филми доректно от торент сайтове, сървъри и от харда, който е вързан за ТВ. Предполагам, ако подкарам филмите в този портал през Коди, ще мога да подкарам и субтитри за тях от Кодито. А, иначе 20 000 тв канала (111 бг вкл. платените), 6 000 филма и 96 сериала звучат добре, макар да са ми малко в повече в интерес на истината!
 4. Как се генерира тази листа? И кой адон се ползва в Коди? Цял ден ровя в нета и удрям на камък с неработещи.
 5. Това може ли да се гледа през Коди за да се изкарват субс за филмите? И с какво, ако може.
 6. Ето за това се чудя за тия устройства. Един познат си е взел такова за 160-160 лв ползва го от години и е много доволен. Каналите не му падат и има достъп до някакъв сървър с филми, а устройството се ъпдейтва автоматично. Може би тогава сменя и листата, но я няма цялата тая ръчна хамалогия са търсиш листи за да обновяваш.
 7. Не ми трябва бокс имам Андроид тв, със същите функции. Искам листа с канали, която е постоянна. Не искам през ден два да свалям файлове и да ги подменям. Загуба на време, тъй като не гледам тв повече от час два на ден. Преди бях плащал в някакъв сайт ниска такса за сваляне на листа с 4000 тв с всички бг канали, но и те след седмица две започнаха да изчезват при което за да се появят пак трябваше листа да се сменя, но до края на месеца ми беше писнало да включвам компа за да свалям и качвам с флашки отново... За това търся нещо, което да изкара дълго време без да се налага постоянен ръчен ъпдейт.
 8. Има едни пичове, които предлагат едни боксове ИПТВВ заредени с листи с по 5-10 000 канала, ако взема едно такова и клонирам мака на тв с програма дали ще ме разберат и ще ме резнат?
 9. За Андроид ТВ има ли друга програма освен stbemu? Нещо не мога да се оправя с нея. А, иначе благодаря за отговора! Бързата реакция ми напомни на времето на технолинка, време в което всеки искаше да споделя знание. Благодаря и на останалите, че не ме погнаха как имало гугъл, колко съм прост, мързелив и т.н. В интересн на истината за два дни разбих гугъл от търсене на "тайни" форуми за портали листи и т.н., но при всяко търсене удрям на камък.
 10. Един бърз въпрос: Тия МАС адреси къде аджеба се пишат? Те да сменя моя МАС на Лан картата или рутера или да го шибна някъде в програмата, защото във VLC никъде не виждам в настройките да пише МАС...?!