Супер Оферта

★ Искаш безплатен домейн ... https://твоятсайт.com, net, org, info, eu ... тогава може да се включиш в нашата игра ... "Free domain for you"

1 Screenshot

За този файл

Относно програмата:

TeamViewer е програма, която ще ви даде възможност да се свържете към отдалечен компютър. Програмата разполага с три режима на работа: цялостното споделяне на компютъра, споделяне само на работната площ и трансфер на данни между двата компютъра. TeamViewer се състои от две части: TeamViewerQS - това е така наречената сървърна част, която трябва да е инсталирана на компютъра, с който искате да осъществите връзка и TeamViewer_Setup това е така наречена клиентска част, през която ще се свържете с отдалечената машина и инсталираната на нея сървърна част. 

TeamViewer ще е от полза на хората, които поддържат компютри, намиращи се далеч от тях, при прехвърляне на файлове, при дистанционни презентации и много други отдалечени действия.

 

Начин на инсталиране:

1. Деинсталирайте ако имате качен TeamViewer
2. Инсталирайте тази която свалихте от този сайт или подобен. 
3. отворете крака от папката (Activation.TeamViewer 13.0.6447) с Run Administrator и спрете антивирустната програма докато процеса завърши. 
4.Предоставям и подробен линк за инсталация: 

 


Новата версия е: 13.0.6447   Провери за по стари

Добавено на:

Все още няма промени по тази версия